Zaterdag 5 oktober, NVM Open Huizen Dag, komt u ook een kijkje nemen?

Zaterdag 5 oktober, NVM Open Huizen Dag, komt u ook een kijkje nemen?

Zaterdag 5 oktober, NVM Open Huizen Dag, komt u ook een kijkje nemen?

Door: Alders | 2 oktober 2019 | Reacties (0)
Tags: Bezichtiging

Op zaterdag 5 oktober kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur vrijblijvend de deelnemende woningen van de NVM Open Huizen Dag bezichtigen. De NVM Open Huizen Dag vindt twee keer per jaar plaats. Tijdens deze dag trekken woningzoekers erop uit om woningen die te koop staan vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen. Doe inspiratie op, kijkt wat er mogelijk is, oriënteer of vindt uw droomhuis. Gaat u meerdere woningen bezichtigen? Maak er dan een leuk dagje uit van en ga bijvoorbeeld lekker lunchen in uw potentiële nieuwe buurt.

Hoe werkt de NVM Open Huizen Dag?
Gaat u voor het eerst naar de Open Huizen Dag? Alders Makelaars verteld je graag hoe dit in zijn werk gaat.

U kunt de voorbereiding beginnen door op onze website te kijken welke huizen er meedoen aan de NVM Open Huizen Dag. Woningen in Veendam, WIldervank, Hoogezand en Sappemeer openen 5 oktober de deuren voor u. Wanneer u meerdere woningen wilt gaan bezichtigen is het aan te raden om een route uit te stippelen, zodat u alle woningen kunt bekijken tussen 11:00 en 15:00 uur. Staat uw droomwoning er niet tussen? Neem dan een kijkje op onze aanbodpagina en plan een bezichtiging in!

Bedenk van te voren wat u belangrijk vindt aan een woning en schrijf dit eventueel op, zodat u uw bevindingen tijdens de bezichtiging erbij kunt zetten. U kunt tijdens het bezichtigen van de woning ook gebruik maken van onze checklist voor bezichtigingen. Zo kunt u alles wat u op is gevallen nog even rustig nalezen als u weer thuis bent.

Tijdens de bezichtigingen op de NVM Open Huizen Dag zal de verkoper u persoonlijk een rondleiding geven door de woning. U kunt rustig de woning bekijken en alle vragen direct stellen aan onze verkopers. Wanneer u de woning heeft bekeken kunt u na afloop de bezoekerslijst invullen en uw eigen checklist. Vergeet niet om ook een kijkje te nemen in de buurt waar de woning staat, zo maakt u alvast kennis met uw mogelijk nieuwe woonwijk.

Heeft u een mooie woning gevonden, maar weet u niet of het financieel mogelijk is? Ook daar kunnen wij u mee helpen! Bij Alders Financieel Advies plant u gemakkelijk een gratis hypotheekgesprek in.

We wensen u alvast veel plezier tijdens de NVM Open Huizen Dag, natuurlijk kunt u ons zaterdag ook bereiken wanneer u vragen heeft over een woning of wanneer u opzoek bent naar een aankoopmakelaar.

Reacties zijn gesloten.