van Linschotenstraat 69

9601 HJ Hoogezand.

€ 164.500 k.k.

Kan ik deze woning kopen?

V.O.V.
Toon interesse
van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND van Linschotenstraat 69, HOOGEZAND
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 2
Perceel
Woonoppervlakte 65

Omschrijving

Op centrale locatie gelegen 3-kamerappartement met ruime inpandige berging op de begane grond. Dit appartement bevindt zich in een keurig appartementencomplex met voldoende parkeergelegenheid. Vanaf het balkon aan de achterzijde heeft u fraai uitzicht over het prachtige Noorderpark, waar u ook een heerlijke wandeling kunt maken.

Op fietsafstand is het winkelcentrum “de Hooge Meeren” gelegen. Hier treft u tal van voorzieningen. Ook bent u met enkele autominuten op de snelweg A7, welke u in twintig minuten naar de stad Groningen brengt.

add Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouw
Type woning: bestaande bouw,
Bouwjaar 1965
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte m2
Woonoppervlakte 65
Inhoud 226 m3
Indeling
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 2
Overig
Locatie aan rustige weg,in woonwijk
addKlik hier voor de plaats op de kaart

Veelgestelde vragen

  • Ik wil een woning kopen, hoe ziet het proces eruit?

  • Wat zijn de voordelen van een bestaande woning?

  • Ik koop mijn eerste woning, waar moet ik beginnen?

  • Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?

sluiten