Semsstraat 67 73

9659 PK Eexterveenschekanaal

€ 79.000 k.k.

Kan ik deze woning kopen?

V.O.V.
Toon interesse
Semsstraat 6773, EEXTERVEENSCHEKANAAL Semsstraat 6773, EEXTERVEENSCHEKANAAL Semsstraat 6773, EEXTERVEENSCHEKANAAL Semsstraat 6773, EEXTERVEENSCHEKANAAL Semsstraat 6773, EEXTERVEENSCHEKANAAL Semsstraat 6773, EEXTERVEENSCHEKANAAL Semsstraat 6773, EEXTERVEENSCHEKANAAL
Bouwjaar
Aantal kamers
Perceel 1591
Woonoppervlakte

Omschrijving

Zeer royaal bouwkavel van maar liefst 1.591m² met veel mogelijkheden. Het kavel is mooi gelegen aan doorgaand vaarwater en biedt vrij uitzicht over de landerijen. Eexterveenschekanaal is centraal gelegen t.o.v. Veendam en Hoogezand, middels de N33 zijn eveneens Assen en Groningen gemakkelijk bereikbaar.

Op het kavel mogen maximaal vier wooneenheden worden gerealiseerd, dit biedt de mogelijkheid om een rij van vier woningen (twee tussenwoningen en twee hoekwoningen) te bouwen. Daarnaast behoren een vrijstaande woning, 2-onder-1-kap woning, meergeneratiewoning of kangoeroewoning ook tot de mogelijkheden. Door het oppervlak van het kavel is het uitermate geschikt voor het houden van kleinvee of andere hobby’s die ruimte behoeven.

add Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouw
Type woning: bouwgrond,
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte 1591 m2
Woonoppervlakte
Inhoud m3
Indeling
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Overig
addKlik hier voor de plaats op de kaart

Veelgestelde vragen

  • Ik wil een woning kopen, hoe ziet het proces eruit?

  • Wat zijn de voordelen van een bestaande woning?

  • Ik koop mijn eerste woning, waar moet ik beginnen?

  • Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?