Rembrandtlaan 73

9601 XB Hoogezand.

€ 175.000 k.k.

Bekijk de lenteactie

Kan ik deze woning kopen?

V.O.V.
Toon interesse
Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND Rembrandtlaan 73, HOOGEZAND
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 3
Woonlaag 3
Woonoppervlakte 70

Omschrijving

Dit keurige appartement is gelegen aan de Rembrandtlaan 73 in Hoogezand. Het ruime appartement bevindt zich op de derde verdieping en beschikt over twee slaapkamers en een splinternieuwe keuken. Slaapkamer aan de achterzijde en keuken hebben kunststof kozijnen met HR++ glas. Aan beide zijden bevinden zich balkons; één op het oosten en één op het westen. Het dak van het complex is begin dit jaar nog vernieuwd en via de VvE kunt u op een lijst komen voor zonnepanelen.

Indeling
Via het portiek komt u op de derde verdieping bij het appartement waar u de vernieuwde meterkast vindt. In de hal bevinden zich het toilet en de toegangen tot de keuken, twee slaapkamers en de woonkamer. Vanuit de lichte woonkamer kunt u beide balkons betreden. Via de hal komt u in de vernieuwde keuken en deze is voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap, combioven, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken komt u in de verzorgde badkamer. Deze beschikt over een douche, wastafel en de witgoedaansluiting.

add Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouw
Type woning: appartement,
Bouwjaar 1962
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte m2
Woonoppervlakte 70
Inhoud 200 m3
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Overig
Garage geen garage
Locatie aan rustige weg,in woonwijk
addKlik hier voor de plaats op de kaart

Veelgestelde vragen

  • Ik wil een woning kopen, hoe ziet het proces eruit?

  • Wat zijn de voordelen van een bestaande woning?

  • Ik koop mijn eerste woning, waar moet ik beginnen?

  • Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?

sluiten