K.J. de Vriezestraat 26

9648 HB Wildervank.

€ 199.500 k.k.

K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK K.J. de Vriezestraat 26, WILDERVANK
Bouwjaar 1929
Aantal kamers 5
Perceel 620
Woonoppervlakte 85

Omschrijving

Bent u op zoek naar een vrijstaande woning met een diepe tuin en een vrij uitzicht over landerijen? Alders Makelaars biedt u aan: een leuke woning nabij de autoweg N33 ter hoogte van afslag Bareveld. Deze woning beschikt over drie slaapkamers, grotendeels kunststof kozijnen met Hr++ beglazing en een vrijstaande houten garage. Op de begane grond is een slaap- en badkamer gerealiseerd. Het geheel is gesitueerd op een kavel van 620 m².

Begane grond
Nadat u de auto op de oprit hebt geparkeerd, kunt u de woning via de zijkant betreden. De entree geeft u toegang tot de woonkeuken. De woonkamer met houtkachel bevindt zich aan de voorzijde en heeft een mooi uitzicht over de voorgelegen landerijen. De woonkeuken is een nette ruimte met voldoende plek voor een mooie eettafel.
Aan de andere kant van de keuken bereikt u een hal met toegang tot het toilet, de trapopgang naar boven en kelder. Aan de achterzijde van de woning bereikt u de badkamer en een slaapkamer van ca. 10 m². De moderne badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en een douche. Tevens bevindt zich aan de achterzijde een bergzolder.

add Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouw
Type woning: woonhuis, vrijstaande woning
Bouwjaar 1929
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte 620 m2
Woonoppervlakte 85
Inhoud 295 m3
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Overig
Garage vrijstaand hout
Locatie aan drukke weg,beschutte ligging,vrij uitzicht
addKlik hier voor de plaats op de kaart

Veelgestelde vragen

  • Ik wil een woning kopen, hoe ziet het proces eruit?

  • Wat zijn de voordelen van een bestaande woning?

  • Ik koop mijn eerste woning, waar moet ik beginnen?

  • Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?

sluiten