Jacob de Weerdstraat G 2

9663 SN Nieuwe Pekela.

€ 259.500 k.k.

Kan ik deze woning kopen?

V.O.V.
Toon interesse
Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA Jacob de Weerdstraat G 2, NIEUWE PEKELA
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 5
Perceel
Woonoppervlakte 161

Omschrijving

Vrijstaand wonen op een riant perceel van 935 m² gelegen aan vis-en vaarwater! Deze levensloopbestendige woning beschikt over vier slaapkamers, een moderne badkamer op de begane grond en een ruime woonkeuken. Een groot pluspunt is de royale en groene tuin op het zonnige zuidwesten met een ruime oprit zowel naast de woning als via een ontsluiting aan de zijkant. Daarnaast beschikt het geheel over een vrijstaande stenen garage met aansluitend een stenen schuur, een vrijstaande houten overkapping, een vrijstaande houten schuur en een carport. Genoeg ruimte dus voor het uitoefenen van hobby’s/werk!

Begane grond
Via de voorzijde is de woning te betreden met een doorgang tot de woonkamer. Hier kijkt u uit over het vis-en vaarwater aan de voorzijde. De woonkamer is verbonden met de ruime woonkeuken. De keuken is voorzien van twee koelkasten, vaatwasser, twee combimagnetrons, vriezer, afzuigkap en een vijfpits gasfornuis. Via een tussenhal is de trapopgang naar boven te vinden en de doorgang naar een berging/slaapkamer. De bijkeuken/achterhal biedt toegang tot het toilet, de badkamer en de tuin. De moderne badkamer is voorzien van een hoekbad met whirlpool functie, een ruime inloopdouche, twee designradiatoren en een wastafelmeubel. De badkamer staat in verbinding met de slaapkamer op de begane grond. Deze slaapkamer is voorzien van een ruime inbouwkast.

add Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouw
Type woning: bestaande bouw,
Bouwjaar 1950
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte m2
Woonoppervlakte 161
Inhoud 564 m3
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Overig
Locatie vrij uitzicht
addKlik hier voor de plaats op de kaart

Veelgestelde vragen

  • Ik wil een woning kopen, hoe ziet het proces eruit?

  • Wat zijn de voordelen van een bestaande woning?

  • Ik koop mijn eerste woning, waar moet ik beginnen?

  • Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?

sluiten