Iepenlaan 12

9674 BM Winschoten.

Iepenlaan 12, WINSCHOTEN Iepenlaan 12, WINSCHOTEN Iepenlaan 12, WINSCHOTEN Iepenlaan 12, WINSCHOTEN Iepenlaan 12, WINSCHOTEN Iepenlaan 12, WINSCHOTEN Iepenlaan 12, WINSCHOTEN Iepenlaan 12, WINSCHOTEN
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 3
Perceel
Woonoppervlakte 72

Omschrijving

Omdat het registergoed woonruimte betreft waarop de artikelen 7:271 tot en met 277 Burgerlijk Wetboek van toepassing zijn, is verlof van de voorzieningenrechter nodig voor het inroepen van het huurbeding. De verkoper heeft dit verlof gevraagd. Het verlof is nog niet verleend. Als de beschikking van de voorzieningenrechter bekend is, wordt de uitkomst daarvan geplaatst op de website bij de objectgegevens van het registergoed, onder vermelding van de ontruimingstermijn, of wordt de uitkomst door mij, notaris, in de veilingzaal vermeld. De uitoefening van de overige bevoegdheden op grond van artikel 3:264 Burgerlijk Wetboek wordt aan de koper overgelaten. De verkoper staat niet in voor de bevoegdheid van de koper tot ontruiming. Voor gebruik op andere grond dan huur geldt dat wat hiervoor is vermeld over de ontruiming.

Het appartementsrecht dat recht geeft op het uitsluitend gebruik van de woning op de eerste woonlaag met bergruimte in het souterrain, plaatselijk bekend 9674 BM Winschoten (gemeente Oldambt), Iepenlaan 12, kadastraal bekend gemeente Winschoten sectie E complexaanduiding 1863 A, appartementsindex 6, uitmakende het één/zesde (1/6e) onverdeelde aandeel in de gemeenschap bestaande uit een perceel grond met appartementengebouw en verder toebehoren gelegen aan de Iepenlaan nummers 2 tot en met 12 (even nummers) te Winschoten, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Winschoten sectie E nummers 1514 en 1515, tezamen groot één are en negentien centiare (1 a en 19 ca).

add Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouw
Type woning: bestaande bouw,
Bouwjaar 1962
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte m2
Woonoppervlakte 72
Inhoud 230 m3
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Overig
Locatie aan rustige weg,in woonwijk
addKlik hier voor de plaats op de kaart

Veelgestelde vragen

  • Ik wil een woning kopen, hoe ziet het proces eruit?

  • Wat zijn de voordelen van een bestaande woning?

  • Ik koop mijn eerste woning, waar moet ik beginnen?

  • Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?