Het Park 0 ong

9685 EC Blauwestad.

€ 134.500 vrij op naam

Het Park 0 ong, BLAUWESTAD Het Park 0 ong, BLAUWESTAD Het Park 0 ong, BLAUWESTAD Het Park 0 ong, BLAUWESTAD Het Park 0 ong, BLAUWESTAD Het Park 0 ong, BLAUWESTAD Het Park 0 ong, BLAUWESTAD Het Park 0 ong, BLAUWESTAD Het Park 0 ong, BLAUWESTAD
Bouwjaar
Aantal kamers
Perceel
Woonoppervlakte

Omschrijving

Het Park
Je eigen huis bouwen op een halfuur rijden van de stad Groningen? Dat kan in woongebied Het Park in Blauwestad. Hier woon je letterlijk in een parkachtige omgeving, maar toch vlakbij het water van het Oldambtmeer. Vrijwel alle infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte is er al. Denk aan toegangswegen, individuele straten, bermen, straatverlichting en -meubilair. Maar ook leuke speeltuintjes en parkeerhavens voor uw bezoek. Kortom, u komt niet terecht in een jarenlange bouwput.

Woongebied Het Park
In dit woongebied vind je bouwrijpe kavels met een grootte van 766 tot 1.651 m2. De wijk is groen opgezet, met lange banen gras, sierlijke boompartijen en natuuroevers met veel riet. Middenin de wijk vind je het Park van Pomona. In de lente geniet je hier van de bloeiende fruitbomen, in het najaar van de prachtige herfstkleuren. Ook kinderen kunnen zich uitleven in dit woongebied. Naast de fruitboomgaard is er ook een speeltuintje voor de kleintjes en een fietscrossbaan voor de wat oudere kinderen. Via de Pieter Smitbrug om de hoek fietsen ze in een kwartier naar de scholen in Winschoten.

add Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouw
Type woning: n.v.t.,
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte m2
Woonoppervlakte
Inhoud m3
Indeling
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Overig
addKlik hier voor de plaats op de kaart

Veelgestelde vragen

  • Ik wil een woning kopen, hoe ziet het proces eruit?

  • Wat zijn de voordelen van een bestaande woning?

  • Ik koop mijn eerste woning, waar moet ik beginnen?

  • Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?