Falster 16

9685 HG Blauwestad.

€ 249.500 k.k.

Falster 16, BLAUWESTAD Falster 16, BLAUWESTAD Falster 16, BLAUWESTAD Falster 16, BLAUWESTAD Falster 16, BLAUWESTAD Falster 16, BLAUWESTAD Falster 16, BLAUWESTAD Falster 16, BLAUWESTAD Falster 16, BLAUWESTAD Falster 16, BLAUWESTAD Falster 16, BLAUWESTAD Falster 16, BLAUWESTAD Falster 16, BLAUWESTAD
Bouwjaar
Aantal kamers
Perceel
Woonoppervlakte

Omschrijving

Een unieke kans om uw eigen huis te bouwen op een riante kavel direct aan het water met vrij uitzicht. Gelegen tussen de prachtige wateren van woongebied ‘Het Riet’. Vanuit de lucht is het goed zichtbaar hoe bijzonder deze kavels zijn vormgegeven. Elke kavel is uniek. In het Riet bent u omringd door een prachtig landschap met smalle wegen, brede bermen, vele bruggen en rietkragen. Een heerlijke plek om te wonen. De woningen die er al zijn gebouwd hebben allemaal één ding gemeen: ze hebben een natuurlijke en moderne uitstraling.

De kavel
Het perceel heeft een oppervlak van 1335m². Er zijn al vergevorderde bouwplannen aanwezig. Een architect heeft bouwtekeningen opgemaakt, er is een constructeursrapportage en de bouwvergunning is ook afgegeven! Daarnaast is er ook al grondverbetering toegepast. U zou dus direct aan de slag kunnen! Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen plannen op deze kavel te realiseren.

add Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouw
Type woning: n.v.t.,
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte m2
Woonoppervlakte
Inhoud m3
Indeling
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Overig
addKlik hier voor de plaats op de kaart

Veelgestelde vragen

  • Ik wil een woning kopen, hoe ziet het proces eruit?

  • Wat zijn de voordelen van een bestaande woning?

  • Ik koop mijn eerste woning, waar moet ik beginnen?

  • Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?