De Wei 0 ong

9685 HG Blauwestad.

€ 177.500 vrij op naam

De Wei 0 ong, BLAUWESTAD De Wei 0 ong, BLAUWESTAD De Wei 0 ong, BLAUWESTAD De Wei 0 ong, BLAUWESTAD De Wei 0 ong, BLAUWESTAD De Wei 0 ong, BLAUWESTAD De Wei 0 ong, BLAUWESTAD De Wei 0 ong, BLAUWESTAD De Wei 0 ong, BLAUWESTAD De Wei 0 ong, BLAUWESTAD De Wei 0 ong, BLAUWESTAD De Wei 0 ong, BLAUWESTAD De Wei 0 ong, BLAUWESTAD De Wei 0 ong, BLAUWESTAD De Wei 0 ong, BLAUWESTAD
Bouwjaar
Aantal kamers
Perceel
Woonoppervlakte

Omschrijving

De Wei
Je eigen huis bouwen op een halfuur rijden van de stad Groningen? Dat kan in woongebied De Wei in Blauwestad. Dé woonplek voor elke watersportliefhebber. Vrijwel alle infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte is er al. Denk aan toegangswegen, individuele straten, bermen, straatverlichting en -meubilair. Maar ook leuke speeltuintjes en parkeerhavens voor uw bezoek. Kortom, u komt niet terecht in een jarenlange bouwput.

Woongebied De Wei
In dit woongebied vind je bouwrijpe kavels met een grootte van 722 tot 1.308 m2. Bij elke kavel is ruimte voor een eigen haven of steiger. Ze liggen allemaal aan het water. Je stapt dus zo vanaf je terras de boot in en vaart direct het Oldambtmeer op. De inspiratie voor De Wei komt uit Giethoorn: de lange landtongen worden van elkaar gescheiden door rechte kanalen. Door de verschillende bruggetjes kun je ook te voet of per fiets leuke ommetjes door de wijk maken.

add Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouw
Type woning: n.v.t.,
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte m2
Woonoppervlakte
Inhoud m3
Indeling
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Overig
addKlik hier voor de plaats op de kaart

Veelgestelde vragen

  • Ik wil een woning kopen, hoe ziet het proces eruit?

  • Wat zijn de voordelen van een bestaande woning?

  • Ik koop mijn eerste woning, waar moet ik beginnen?

  • Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?