De Twee Gebroeders 70

9207 CG Drachten.

€ 199.500 k.k.

Kan ik deze woning kopen?

V.O.V.
Toon interesse
De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN De Twee Gebroeders 70, DRACHTEN
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5
Perceel
Woonoppervlakte 108

Omschrijving

Altijd al een voorliefde gehad voor de twee na grootste stad van Friesland? In de geliefde stad Drachten hebben wij namelijk deze tussenwoning te koop staan. Deze woning bevindt zich in de groene en kindvriendelijke opgezette woonwijk ‘de Folgeren’ en beschikt over veel ruimte in en om de woning heen. Verder beschikt de woning over een eigen oprit en vier ruime slaapkamers. Alle benodigde voorzieningen zijn in de buurt te vinden zoals basis-en middelbare scholen, voetbalvelden, de tennisclub, sporthal en het winkelcentrum ‘Noorderpoort’ met o.a. Aldi, Jumbo, Bakker Bart, slagerij, drogist en een slijterij.

Begane grond
Bij binnenkomst van de woning komt u terecht in de hal die u toegang geeft tot het toilet, de trap naar boven en de woonkamer. De woonkamer beschikt over mooi lichtinval dankzij de grote raampartijen. Hier is genoeg ruimte voor een gezellige zithoek, waar u ‘s avonds lekker op de bank kunt relaxen. Ook is er genoeg ruimte voor een ruime eettafel. De woonkamer beschikt over een deur naar de besloten achtertuin. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een open keuken. Via de open keuken heeft u toegang tot de inpandige stenen berging.

add Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouw
Type woning: bestaande bouw,
Bouwjaar 1984
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte m2
Woonoppervlakte 108
Inhoud 352 m3
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Overig
Locatie aan rustige weg,in woonwijk
addKlik hier voor de plaats op de kaart

Veelgestelde vragen

  • Ik wil een woning kopen, hoe ziet het proces eruit?

  • Wat zijn de voordelen van een bestaande woning?

  • Ik koop mijn eerste woning, waar moet ik beginnen?

  • Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?

sluiten