de Houtmanstraat 30

9601 GJ Hoogezand.

€ 149.500 k.k.

Lenteactie: Gratis dronevideo!
de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND de Houtmanstraat 30, HOOGEZAND
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 3
Woonlaag 1
Woonoppervlakte 70

Omschrijving

In hartje Hoogezand vindt u de Houtmanstraat 30. Een nette benedenwoning met twee slaapkamers, een ruime woonkamer met eetgedeelte en een riante achtertuin op het oosten. Aan de voorzijde van de woning is een ruime groene strook gelegen. Het winkelcentrum ‘De Hooge Meeren’ bevindt zich binnen handbereik, waardoor u alle voorzieningen dicht bij huis heeft. Vanuit de Houtmanstraat bent u binnen enkele autominuten op de A7 richting de stad Groningen. Kortom een ideale benedenwoning voor senioren of starters!

Binnenkijken
U betreedt de woning via de voorzijde. De hal geeft u toegang tot het toilet, een slaapkamer, de woonkamer en de keuken. De woonkamer is opgedeeld in twee ruimtes, hier kunt u met gemak een mooie eettafel en een fijne zithoek kwijt. Een fijne ruimte waar het avondzonnetje nog lang naar binnen zal schijnen door de grote raampartijen. Aan de andere kant van de hal vindt u de dichte keuken, deze is voorzien van een gasfornuis en afzuigkap. Grenzend aan de keuken vindt u de badkamer, dit is een compacte ruimte met een douchecabine en ruimte voor de wasmachine. Vanuit de badkamer kunt u doorlopen naar de tweede slaapkamer. Dit is een ruime kamer met een vaste kast en een eigen wasbak.

add Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouw
Type woning: appartement, vrijstaande woning
Bouwjaar 1955
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte m2
Woonoppervlakte 70
Inhoud 210 m3
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Overig
addKlik hier voor de plaats op de kaart

Veelgestelde vragen

  • Ik wil een woning kopen, hoe ziet het proces eruit?

  • Wat zijn de voordelen van een bestaande woning?

  • Ik koop mijn eerste woning, waar moet ik beginnen?

  • Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?

sluiten