Tijd voor verkoop

Als u op het punt staat uw woning te verkopen, gaat u een spannende tijd tegemoet. Er komt veel op u af. Onze deskundige NVM makelaars begeleiden u graag tijdens dit proces en helpen u persoonlijk met al uw vragen. Wij hebben een eigen team van specialisten op het gebied van marketing, financiële zaken en juridische vraagstukken. Daarnaast maken we gebruik van een specifieke marktbenadering en beschikken onze makelaars over veel lokale marktkennis. Deze elementen samen zorgen ervoor dat wij alles in huis hebben om uw woning zo goed mogelijk in de markt te zetten.

Ja, ik wil mijn woning verkopen
Stap 1

Presentatie

Met een uitgebreid verkooppakket zorgen wij ervoor dat uw woning zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd. Dit verkooppakket bevat onder andere professionele woningfotografie, 2D en 3D plattegronden, een woningvideo, deelname aan het Weekend Open Huis, een social media campagne.. en ga zo maar door!

Stap 2

Start verkoop

Deze optimale promotie leidt tot veel interesse van woningzoekers! De geïnteresseerden ontvangen uiteraard direct een uitgebreide brochure van uw woning en worden uitgenodigd om langs te komen tijden het Weekend Open Huis. Doet uw woning niet mee aan het Weekend Open Huis? Dan worden er uiteraard bezichtigingen gepland!

Stap 3

Verkoop

Tijdens de onderhandelingen zet onze makelaar zich in voor het beste resultaat. Een goed bod is uiteraard van belang, maar het vinden van een koper met zekerheid en goede voorwaarden, zorgt samen voor het beste verkoopresultaat!

Uw woning verkopen?

Klik op de button om te starten met de aanvraag voor een vrijblijvend gesprek. Na uw aanvraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op om een geheel vrijblijvend gesprek in te plannen.

Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek

Liever zelf contact met ons opnemen?
(050) 800 2000