Verkoopmakelaar nodig?

Woning verkopen

Wilt u uw woning verkopen en bent u op zoek naar de beste verkoopmakelaar? Wij zijn uitgeroepen tot de beste makelaar van het Noorden in 2017.  Wij gaan dan ook altijd samen met de klant voor het beste verkoopresultaat!

Dus zoekt u de beste koper voor uw woning? Wilt u een goede verkoopopbrengst? Of een zo kort mogelijke verkooptijd? Of wilt u dit allemaal? Dan is het goed om te weten dat Alders Makelaar op al deze punten hoog scoort.

Als verkoopmakelaar zijn wij actief in de provincies Groningen en Drenthe. Met vestigingen in Groningen, Assen, Veendam en Hoogezand bevinden we ons dicht bij u in de buurt.

Benieuwd wat uw woning waard is? Onze makelaars komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling. Hierbij krijgt u gratis en geheel vrijblijvend een (verkoop)analyse van uw woning.

Effectieve promotie van uw woning

Zodra u besluit uw woning bij ons in de verkoop te zetten, gaat een goed geïnformeerd en gemotiveerd team aan de slag om een succesvolle verkoop van uw woning te realiseren. Uiteraard is hierbij een professionele woningpresentatie onmisbaar! Naast een uitgebreide fotorapportage worden en ook professionele 360 graden foto’s, een video en plattegronden van uw woning gemaakt.

Daarnaast maken wij gebruik van een zeer sterk marketingconcept: Ieder Weekend Open Huis. Ook behoren zeer doelgroepgerichte marketingcampagnes, waaronder Facebookadvertenties, tot de mogelijkheden.

Wat kan Alders Makelaars voor u betekenen?

Wilt u meer weten, of een afspraak maken met één van onze verkoop makelaars? Wij inventariseren graag hoe wij uw woning snel en tegen de beste condities kunnen verkopen. Vul op deze pagina uw gegevens in, of bel tijdens kantooruren met een van onze vestigingen.

vraag nu een gratis waardebepaling aan

Vrijblijvend een gratis waardebepaling aanvragen