Bent u opzoek naar een huurwoning? Kijk voor het actuele aanbod huurwoningen op de site van Vestal Woonservices! Hieronder kunt u meer informatie vinden over het traject.

1. Plaatsing zoekopdracht

Op de website van Vestal Woonservices kunt u een zoekopdracht plaatsen. Aan de hand van uw opdracht zullen uw wensen in kaart worden gebracht. Vervolgens maakt Vestal een selectie van de woningen die voor u passend zijn. Nadat de selectie is opgemaakt zal Vestal uw inkomenssituatie inventariseren en voorleggen bij de verhuurders van de geselecteerde woningen. Bij eventuele vragen van de verhuurder(s) zal Vestal uw situatie nader toelichten.

2. Bezichtigingsronde

In overleg met de verhuurder(s) zal Vestal samen met u de woningen gaan bezichtigen. Tijdens deze bezichtigingen heeft u voldoende gelegenheid om vragen te stellen en te kijken of de woningen aan uw wensen voldoen.

3. Uw besluit U heeft een keuze gemaakt!

Vestal zal ervoor zorgdragen dat de onderhandelingen met de verhuurder in gang worden gezet. Na akkoord van de verhuurder zal de huurovereenkomst worden besproken en ondertekend.

4. Oplevering

Op de huuringangsdatum wordt de woning aan u opgeleverd en zal Vestal aanwezig zijn. Tijdens deze oplevering zal een Proces Verbaal van Oplevering worden doorgenomen en ondertekend. Hierin zal staat van de woning nauwkeurig voor u worden opgenomen en beschreven, aan de hand van beeldmateriaal.