Huren of verhuren?

Onze vastgoedpartner Vestal VGM helpt u graag.
Vestal VGM is gespecialiseerd in de verhuur en het beheer van vastgoed in het Noorden. Vanuit de vestigingen in Groningen en Assen zet het gedreven team zich voor de volle 100% in.

Vestal VGM helpt woningzoekers met het vinden van een geschikte huurwoning. Ook kunnen ze vastgoedeigenaren voorzien met de benodigde kennis over wetgeving en juridische zaken. Daarnaast ontzien ze graag vastgoedeigenaren door een goede huurder te vinden, de administratie en inspecties te regelen en bijvoorbeeld een huurcontracten op te stellen. Vestal VGM heeft al jaren ervaring met vastgoedmarketing en brengt uw woning onder de aandacht bij de juiste doelgroep.

Een woning huren

Bij Vestal VGM vind u een ruim aanbod aan huurwoningen in de provincie Groningen en Drenthe. Bent u geïnteresseerd in één van deze woningen? Dan leidt Vestal VGM u graag rond! Uw zoektocht naar een huurwoning begint bij Vestal.

Bekijk de huurwoningen

Een woning verhuren

Vestal VGM is een jonge en actieve organisatie, die u als vastgoedeigenaar op professionele wijze ontlast van alle zaken aangaande het beheer of de verhuur van uw onroerend goed. Vanaf het moment dat Vestal VGM het beheer van uw onroerend goed overneemt, lopen alle contacten met uw huurders via ons kantoor. Met onze proactieve houding en jarenlange ervaring, bent u bij ons aan het juiste adres!

Alles over verhuren