Aankoopmakelaar

Het vinden van een geschikte woning is een flinke klus. U heeft bepaalde wensen waaraan het nieuwe huis of appartement moet voldoen en dat is niet altijd even gemakkelijk te vinden. Een aankoopmakelaar van Alders Makelaars kan u hierbij helpen om samen de ideale woning vinden die bij u past.

Of heeft u uw droomwoning gevonden? Heeft u het ‘juiste gevoel’ gekregen bij het bekijken van ‘uw droomwoning’? Dan is het goed mogelijk dat u elementen rooskleuriger ziet dan dat ze in werkelijkheid zijn. Realiseer u daarom dat de verkopend makelaar maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Neem u eigen aankoopmakelaar mee om u goed te laten adviseren. Zo ben u zeker van een objectieve kijk op de situatie en krijgt u realistisch advies! Lees hier verder en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Full-service aankoopmakelaar

Alders Makelaars adviseert u bij de aankoop van uw nieuwe woning. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

 • Het inventariseren van uw woonwensen;
 • Het geven van een realistisch woonadvies gebaseerd op de huidige woningmarkt;
 • Het zoeken naar een geschikte woning;
 • Financiële uitgangspunten bepalen;
 • U informeren over het nieuwe woningaanbod;
 • De begeleiding van de bezichtigingen;
 • Professionele beoordeling van de woning en de juridische documenten;
 • Professionele onderhandelingen met als doel de beste aankoopprijs te realiseren;
 • Wij regelen voor u, indien noodzakelijk, een bouwtechnische keuring;
 • Afwikkelen van de overeenkomst;
 • Inspecteren van de woning voor de notariële overdracht. Dit is om vast te stellen of de woning in de afgesproken staat wordt opgeleverd.

Werkgebied

Wij beschikken over vier kantoren in de provincies Groningen en Drenthe. Met vestigingen in Groningen, Assen, Hoogezand en Veendam zijn onze aankoopmakelaars dagelijks actief met het aankopen van woningen.

Deskundigheid

Alders Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Daarnaast zijn onze makelaars-taxateurs gecertificeerd en al jaren actief op de Noordelijke vastgoedmarkt. De goede samenwerking tussen onze kantoren zorgt voor een breed netwerk aan contacten.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

Alders Makelaars biedt ruime mogelijkheden met betrekking tot het bekijken van woningen of het voeren van aankoopgesprekken. Daarnaast staan wij niet alleen doordeweeks voor u klaar maar zijn ook op iedere zaterdag geopend! Bekijk hier onze openingstijden.

Woningaanbod bekijken

Wilt u direct ons aanbod doorzoeken? Ga dan naar onze aanbodpagina of volg ons aanbod via Facebook of Twitter. Heeft u de woning van uw dromen gevonden? Plan dan een bezichtiging of neem contact met ons op voor de juiste afhandeling. Het kan echter voorkomen dat uw specifieke zoekopdracht er niet tussen staat. Neem in dat geval zeker contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen alsnog de woning te vinden waar u naar op zoek bent.

Wat kan Alders Makelaars voor u betekenen?

Wilt u meer weten, of een afspraak maken met één van onze makelaars-taxateurs? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of bel tijdens kantooruren met één van onze vestigingen.