Tijd voor een nieuwe stap

Een huis kopen is spannend! Bezichtigen, bieden, de koopakte tekenen: er komt een hoop op u af. Goed advies is dan altijd welkom, zeker van iemand die ervaring heeft op het gebied van een huis kopen. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring met het aankopen van woningen. Benieuwd wat een aankoopmakelaar voor u kan betekenen? Lees er hier meer over óf neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Ja, ik wil professioneel advies

>

Persoonlijke begeleiding

Samen gaan we op zoek naar de woning die het beste bij uw wensen past. Wij begeleiden u bij het bepalen van uw wensenpakket en u bent als eerste op de hoogte als er nieuwe woningen op de markt komen. Samen met u bezichtigen wij de woningen en wijzen wij u op de details, die u wellicht zelf over het hoofd ziet. Uw droomwoning gevonden? Dan gaan wij de onderhandeling voor u starten.

>

Onze service gaat verder!

Als de verkoper het bod (met bijbehorende voorwaarden) heeft geaccepteerd, kan de koopovereenkomst worden opgesteld. Deze wordt nauwkeurig gecontroleerd door onze juristen. Is de koopovereenkomst naar wens? Dan kan er getekend worden!

Wanneer de koopovereenkomst getekend is kunt u uw financiering definitief rond maken. U kunt bij Alders Financieel Advies terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies op maat. Zodra de financiering rond is, stuurt de bank de hypotheekstukken naar de notaris.

Ja, ik wil professioneel advies

Gefeliciteerd!

Als alle stukken compleet zijn is het alleen nog maar aftellen tot de datum waarop de notariële overdracht van de woning plaats gaat vinden. Vlak voor de overdracht inspecteert u samen met uw aankoopmakelaar de woning. Zo kunt u controleren of de woning in de afgesproken staat wordt opgeleverd. Daarna gaat u naar de notaris en tekent u de akte van levering en de hypotheekakte. En uiteraard ontvangt u de sleutels van uw woning!

Het kopen van uw (droom)woning is afgerond. Gefeliciteerd! Natuurlijk blijft uw aankoopmakelaar voor u klaar staan mocht u nog vragen hebben of van andere diensten gebruik willen maken.

Gratis waardebepaling aanvragen?

Klik op de button om te starten met de aanvraag voor een gratis waardebepaling. Na uw aanvraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op om een geheel vrijblijvend gesprek in te plannen.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling

Liever zelf contact met ons opnemen?
(050) 800 2000