Weekend Open Huis XL

Weekend Open Huis XL

Weekend Open Huis XL

Door: Alders | 23 augustus 2019 | Reacties (0)
Tags: Nieuws

Maar liefst 29 woningen nemen deel aan het Weekend Open Huis XL. Bent u op zoek naar een woning in Veendam, Muntendam, Hoogezand, Groningen, Nieuwediep, Wildervank of Kiel-Windeweer? Dan zit er vast wel een geschikte woning voor u bij. Om u een klein kijkje in de keuken te geven vertellen enkele verkopers hun verhaal over het wonen in de woning, de omgeving en delen ze een aantal bijzonderheden.

Woningzoekenden opgelet! Zoekt u een woning in een rustige buurt met veel groen en ruimte voor kinderen om lekker te spelen? Dan is deze woning geschikt voor u. De verkopers hebben er ruim 50 jaar met veel plezier gewoond en de woning goed onderhouden. Nieuwsgierig naar deze woning? Kom dan de woning bekijken tijdens het Weekend Open Huis XL!

John F. Kennedylaan 30, Muntendam

Dierenliefhebbers opgelet! Deze privacyvolle woning met een heerlijke tuin met veel bewoners; vogels, kikkers, padden en soms een ree vinden het een heerlijke plek. De tuin is altijd met veel zorg en natuurlijke producten verzorgd. Het is heerlijk wonen aan de Bareveld 9. Je kunt altijd een beroep doen op de buren en via de N33 ben je overal zo. Tip: in de zomer is er veel pleziervaart door het Grevelingskanaal voor het huis langs en in de winter kun je (als het ijs dik genoeg is) naar het Zuidlaardermeer schaatsen. Wilt u de rust en ruimte zelf beleven? Kom dan een kijkje nemen tijdens het Weekend Open Huis XL.

Bareveld 9, Nieuwediep

Heeft u een groot gezin? Dan is deze woning met maar liefst vijf slaapkamers zeer geschikt voor u. De woning is 11 jaar geleden in eigen beheer gebouwd door een Duitse aannemer. Door de hogere eisen in Duitsland zit er dikkere isolatie tussen de muren. Hierdoor bespaart u aardig wat op de energierekening. Wilt u het siermetselwerk en de ruime woning zelf komen bekijken? Loop dan binnen tijdens het Weekend Open Huis XL.

Fazant 25, Muntendam

Verkopers aan het woord:
“Wonen aan de Grote Zilverreiger 4 is elke dag een vakantiegevoel ervaren. De ruime woning is echt van alle gemakken voorzien en gelegen in een hele fijne buurt. We hebben hier ruim 20 jaar met veel plezier gewoond en de woning goed onderhouden.” Wilt u zelf de rust, ruimte en het vakantiegevoel ervaren? Dan is een bezoekje aan het Weekend Open Huis XL het perfecte moment.

Grote Zilverreiger 4, Wildervank

Liefde op het eerste gezicht? Dat was het geval bij de verkopers van deze woning 3 jaar geleden. De woning heeft een fijne sfeer waar ze zich snel tuis voelden. Een fijn erkertje zorgt voor extra warmte en romantiek in de woning. In deze gezellig buurt woont jong en oud, kinderen, honden en kippen. Kortom een leuke, gemixte en gezellige buurt om te wonen.
Tip: Ze zijn druk bezig geweest om van een kaal grasveld een weelderige tuin te maken. Aan de nieuwe kopers de eer om dit te zien groeien.

Middenstraat 165, Sappemeer

Bent u op zoek naar een moderne woning in Groningen met de stad en uitvalswegen dichtbij? Dan is deze woning echt iets voor u. De woning is voorzien van lichte ruimtes, een open keuken en twee balkons. Tip van de verkoper: parkeren in deze wijk is top. Er is altijd plek en er zijn keurige parkeerplekken. Daarnaast heeft de woning een grote berging met plek voor de opslag van spullen en menig hobby. Wilt u de woning zelf komen bekijken? Dan staat onze makelaar tijdens het Weekend Open Huis XL voor u klaar!

Jacob van Ruysdealstraat 67, Groningen

Verkopers aan het woord:
“Vier jaar geleden zijn we voor deze woning gevallen vanwege de kindvriendelijke buurt en ruime parkeergelegenheid. Daarnaast was de woning instapklaar en van alle gemakken voorzien. De woning heeft veel ruimte en is voorzien van een prachtige badkamer. Dit pareltje gaan we dan ook echt wel missen. Het is een buurt met veel jonge gezinnen met kinderen. De nieuwe kopers boffen trouwens echt met zulke fantastische buren rondom!  “

Ellertsveld 29, Veendam

Wonen in een gezellige buurt op 5 minuten afstand van de binnenstad van Groningen of de groene weilanden? Dan is dit de perfecte woning voor u. Met uitzicht over groenvoorziening en een grote gemeenschappelijke tuin is het heerlijk wonen midden in het groen. En toch sta je binnen 5 minuten in het centrum van de stad, een ideale combinatie! Wilt u het zelf ervaren? Kom dan naar het Weekend Open Huis XL en bekijk de woning.

Moesstraat 147, Groningen

Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning? Dan is deze woning misschien iets voor u. Deze goed onderhouden woning is voorzien van een slaapkamer en moderne, ruime badkamer op de begane grond. De verkoper heeft hier 25 jaar lang met veel plezier gewoond en genoten van de fantastische buurt. Wordt u de volgende bewoner? Kom langs tijdens ons Weekend Open Huis XL en bekijk de woning zelf.

Kleermakersstraat 5, Veendam

Wonen aan de grens van natuurgebeid Borgerswold? Dan kan aan de Tjariet 21. De woning ligt in de mooiste woonwijk in Sorghvliet, aldus de verkoper. Alle voorzieningen zijn aanwezig en kinderen kunnen vrijuit spelen. “Mijn keuze destijds viel op deze woning omdat het vanuit de tuinkant een prachtig uitzicht heeft. Je kijkt uit op de vijverpartijen en hebt mooi vrij uitzicht. Daarnaast viel het me toen op dat het een zeer degelijk gebouwde woning betrof en een prima afwerking heeft”, vertelt de verkoper. De rust en het groen van de wijk zal de verkoper naar 16 jaar woonplezier dan ook zeker gaan missen.

Tjariet 21, Veendam

De verkopers zijn 20 jaar geleden van Kiel-Windeweer verhuist naar deze mooie en ruime woning. “Met het voortgezet onderwijs en veel sportmogelijkheden nabij was deze locatie zeer gunstig. De woning moest nog gebouwd worden, waardoor de verkopers veel inspraak hadden in hoe de woning zou moeten worden. Vanwege de toen opgroeiden kinderen hebben ze gekozen om de woonkamer en de woonkeuken te splitsen in twee aparte vertrekken. Zo kon ieder zijn ding doen, zonder elkaar te storen. Nu de kinderen groter zijn komen de vertrekken weer goed van pas wanneer de kleinkinderen langskomen”, vertelt de verkoper.
De woning ligt in een gezellig wijk, met alle voorzieningen dichtbij. Daarnaast wordt er in de buurt van alles georganiseerd en hebben ze erg leuke buren. De verkopers hoeven de buurt gelukkig niet te missen, want ze blijven in de wijk wonen. Tip: Door de plaatsing van de nieuwe CV-Ketel, zonnepanelen en de tuinkamer is de woning zeer energiezuinig,

Jeroen Boschlaan 18, Veendam

“Wonen aan de Boomgaard 73 is wonen in een ruim huis, aan een prettige en ruime straat in een leuke buurt. Vanuit de ruime woonkamer heb je een mooi zicht op de tuin, dat gaan we dan ook wel erg missen”, aldus de verkopers. Vijf jaar geleden zijn ze hier komen wonen. De buurt ervaren ze als zeer prettig en de ligging nabij het centrum van Hoogezand, Sappemeer en het treinstation is ideaal. Daarnaast is de woning erg comfortabel en in de winter lekker snel warm. Nieuwsgierig naar deze woning? Kom dan tijdens het Weekend Open Huis XL een kijkje nemen.

Boomgaard 73, Hoogezand

Verliefd worden op een woning op één van de mooiste plekjes van Veendam? Dat gebeurde de ouders van de verkoper van de Eschhoek 16 in de jaren ‘90. In 2013 is de verkoper zelf in de woning gaan wonen en in 2017 werd haar eerste kindje daar geboren. Hierdoor hebben er maar liefst drie generaties in deze woning gewoond, en met veel plezier. De woning en de tuin zijn door de jaren heen helemaal gemoderniseerd. Hierdoor heeft de woning een compleet andere uitstraling gekregen. “In deze woning kun je na een dag hard werken heerlijk tot rust komen, mede door de rustige buurt. De buurtbewoners zijn op zichzelf, maar staan voor je klaar wanneer dat nodig is”, vertelt de verkoper.” Wilt u de rust en ruimte van de woning zelf ervaren? Dan kan tijdens het Weekend Open Huis XL.

Eschhoek 16, Veendam

Zoekt u een karakteristieke woning met veel sfeer? Dan is de C.W. Lubbersstraat 16 echt iets voor u. De verkoper heeft hier 16 jaar met veel plezier gewoond en er veel liefde en tijd in gestoken. De woning is gelegen aan een straat met allure, door de karakteristieke woningen en mooie rijen hazelaars. Daarnaast zijn alle voorzieningen dichtbij. Van de kapper tot de Chinees en het winkelcentrum. In het mooi aangelegde park kun je heerlijk een frisse neus halen of de hond uitlaten. Kortom een heerlijk plekje! De verkoper gaat de mooie plek zeker missen, maar wenst de volgende bewoners veel woonplezier.
Tip van de verkoper: de halte van de museumspoorlijn STAR is op loopafstand gelegen. Leuk voor het hele gezin!

C.W. Lubbersstraat 16, Wildervank

Gelegen in een rustige nieuwbouwwijk met een school en veel jonge gezinnen ligt de Peppeling 26. En ruime nieuwbouwwoning. Diverse voorzieningen zoals scholen, winkelcentrum, zwembad en treinstation liggen op loopafstand. De verkoper verlaat na 11 jaar deze ruime woning en geeft aan dat de woning makkelijk naar eigen smaak is in te richten. Niewsgierig? Kom dan een kijkje nemen tijdens het Weekend Open Huis XL!

Peppeling 26, Hoogezand

Zoekt u een woning met veel ruimte, nabij uitvalswegen, maar met de stad om de hoek? Dan is deze woning geschikt voor u. De woning heeft een prachtige ruime en zonnige tuin met uitzicht op groenvoorzieningen, ideaal voor kinderen om lekker te spelen. Daarnaast wonen er in de buurt veel jonge gezinnen met kinderen waardoor het altijd gezellig is. Alle voorzieningen, zoals winkels en scholen zijn dan ook dichtbij gelegen. Nieuwsgierig naar de woning? Kom dan een kijkje nemen tijdens het Weekend Open Huis XL.

Buysstraat 23, Groningen

Wilt u tijdens het Weekend Open Huis op 30 en 31 augustus een kijkje nemen bij een woning? Meldt u dan aan via de aanmeldbutton op deze pagina . Alle informatie over de tijden en data van de Weekend Open Huizen vindt u hier ook. Gaat u een kijkje nemen bij één van de woningen? Download dan hier de checklist voor de bezichtiging. Zo gaat u goed voorbereidt op pad!

Reacties zijn gesloten.