Waarom dit hét moment is om uw woning te verkopen!

Waarom dit hét moment is om uw woning te verkopen!

Waarom dit hét moment is om uw woning te verkopen!

Door: Alders | 16 maart 2021 | Reacties (0)
Tags: Verkopen

Op 22 maart begint onze lenteactie, hét moment om uw woning te verkopen! Er zijn meerdere redenen waarom u nu uw woning moet verkopen. Onze makelaars vertellen u vandaag waarom dit het juiste moment is om uw woning te verkopen.

Optimale woningpresentatie

In de lente heeft uw woning een optimale woningpresentatie. Onze fotograaf kan in dit seizoen de mooiste foto’s maken van uw woning. De lentezon straalt boven uw woning en tuin. Bomen komen in de bloesem en bloemen gaan bloeien. Kortom, de ideale situatie om prachtige foto’s en een 360 graden tour te laten, maken.

Door zelf te zorgen voor een nette tuin met prachtige bloemen geeft u onze fotograaf de mogelijkheid om aantrekkelijke foto’s van uw tuin te maken. Wilt u uw woning alvast klaar maken voor de foto’s? Bekijk dan onze fotochecklist! Of lees onze blogs met wooninspiratie. In de afgelopen jaren schreven wij meerdere blogs vol wooninspiratie.

Goede woningmarkt

De voorspellingen voor de woningmarkt zijn positief. Er wordt zelfs een prijsstijging van 5% verwacht volgens ABN AMRO Economische Bureau. Het consumentenvertrouwen blijft hoog, en de komst van de vaccins is ook een geruststelling voor de consument.

Onze makelaars hebben kennis van de markt en omgeving. Ze werken niet alleen in de regio, maar wonen hier ook. Dit zorgt voor veel verbondenheid met de regio. Samen met u bepalen ze de juiste prijs voor uw woning. Door onze unieke verkoopstrategie gaan ze aan de slag met het zo snel mogelijk verkopen van uw woning. Wilt u weten wat uw woning waard is in de huidige markt? Vraag dan een gratis waardebepaling aan.

Wilt u op de hoogte blijven van de woningmarkt? Lees dan aan het eind van elke maand onze woningmarktupdate!

Zeer lage hypotheekrente

Als laatste is het verkopen van uw woning zeer aantrekkelijk door de lage hypotheekrente, waardoor een nieuwe woning kopen dus zeer voordelig is. Een lage hypotheekrente zorgt voor lagere woonlasten. Onze hypotheekadviseurs helpen u graag bij het afsluiten van de juiste hypotheek. Ook voor vragen over de huidige hypotheekrente kunt u vrijblijvend terecht.

De hypotheekrente hangt af van verschillende factoren, zoals de rentevaste periode, hypotheekvorm, waarde van de woning en de economie. Op basis van de rente wordt de maximale hypotheek berekend. Meestal geldt dan, hoe hoger de rente, hoe lager uw hypotheek. U bent verplicht om elke maand de hypotheekrente te betalen.

Door de optimale woningpresentatie, goede woningmarkt en de zeer lage hypotheekrente is dit het moment om uw woning te verkopen via Alders Makelaars. Wilt u uw woning verkopen? Vraag dan een gratis waardebepaling aan. Meer weten over onze lenteactie? Kijk dan op onze actiepagina.

Reacties zijn gesloten.