Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?

De Nederlandse Vereniging voor Makelaars, ook wel NVM genoemd, is de grootste Nederlandse vereniging voor de huizenbranche. Ook Alders Makelaars is aangesloten bij de NVM. Maar waarom zou u kiezen voor een NVM-gecertificeerde makelaar?

Een NVM-Makelaar heeft drie grote voordelen:

Deskundigheid. Een NVM-makelaar heeft niet alleen een goede vooropleiding gehad, maar volgt ook jaarlijks cursussen en opleidingen om op de hoogte te blijven van de veranderingen in de markt. Dit zorgt ervoor dat uw makelaar precies weet wat er speelt op de markt. Daarnaast beschikt een NVM-makelaar ook over specifieke regiokennis. Hij kent uw wijk!

Betrouwbaarheid. Een NVM-makelaar moet zich houden aan bepaalde regels die de NVM heeft opgesteld in de NVM-erecode. Dit betekent onder andere dat de makelaar niet voor zowel de verkoper als koper van een woning kan werken. Wanneer u voor Alders Makelaars kiest, werkt uw makelaar alleen voor u. En dat merkt u!

Zekerheid. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan met uw NVM-makelaar, dan kunt u terecht bij de NVM voor klachten of geschillen. Er is dus altijd een instantie om op terug te vallen. Een veilig gevoel.

Behalve de drie grote voordelen, betekent aangesloten zijn bij de NVM ook dat wij de mogelijkheid hebben uw woning op Funda te plaatsen. Ook kunnen wij meedoen aan de jaarlijkse Open Huizen Dagen die door de NVM worden georganiseerd.