Wat doen jullie om mijn woning te promoten?

Vroeger kon uw woning nog verkocht worden met een simpele advertentie in de krant, of een papiertje in de etalage van de makelaar. Tegenwoordig gaat dat niet meer zo makkelijk. Alders Makelaar is één van de weinige makelaarskantoren met een eigen marketingafdeling. Deze afdeling is er voor u: zij promoten uw woning optimaal, zowel offline als online. Want: hoe meer mensen uw woning zien, hoe groter de kans dat iemand geïnteresseerd is! Promoten doen wij op verschillende manieren.

Social Media

Via onze Social Media kanalen, waaronder Facebook, Twitter en Instagram, laten wij uw woning aan zoveel mogelijk mensen zien. En, wanneer iemand al eens uw woning heeft bekeken, komt er nogmaals een advertentie langs. Zo weten we zeker dat de geïnteresseerden uw woning kunnen bekijken.

Alders.nl

Via onze website, met dagelijks vele bezoekers bezoekers, kunnen potentiële kopers uw woning bekijken. Alle informatie is hier te vinden, én het is mogelijk om direct een bezichtiging aan te vragen. Handig toch?

Funda

Uiteraard maken wij ook gebruik van Funda. Met een zo compleet mogelijk presentatiepakket laten wij uw woning aan zoveel mogelijk kopers zien. Door middel van 360-graden fotografie, filmbeelden en 2D en 3D plattegronden brengen wij uw woning tot leven.

Krantadvertenties

Wekelijks adverteren wij in meerdere lokale kranten. Zo laten wij uw woning ook offline aan kopers zien!

De combinatie van zowel on- als offline promotie hebben er voor gezorgd dat Alders Makelaars woningen sneller verkoopt dan andere makelaars in dezelfde regio. Met onze eigen marketingafdeling maken wij het mogelijk om door te blijven ontwikkelen en nieuwe technieken uit te proberen. Vraag zeker eens naar de mogelijkheden!