Wat is het Weekend Open Huis?

Vrijwel elke zaterdag organiseert Alders Makelaars het Weekend Open Huis. Dit concept, dat door Alders Makelaars is opgezet, zorgt ervoor dat woningen boven gemiddeld snel verkocht worden. Wanneer u uw woning bij Alders Makelaars in de verkoop zet, kan ook uw woning gebruik maken van deze unieke verkoopstrategie.

Vrijwel elke zaterdag openen verschillende nieuwe woningen de deuren voor bezichtigingen. Omdat het Weekend Open Huis uitgebreid gepromoot wordt, zowel in kranten en mailingen als via Social Media, ontvangen wij gemiddeld vier zeer geïnteresseerden per woning. De kans dat hier de meest geschikte koper bij zit, is dus groot!

Tijdens het Weekend Open Huis is altijd een makelaar aanwezig in uw woning. De makelaar verzorgt de rondleidingen, en noteert de gegevens van de potentiële kopers. Hij neemt na afloop van de bezichtigingen contact met de potentiële kopers op, en ontvangt vaak op dezelfde dag nog biedingen op de woning.

Voor u betekent dit geen stress: de bezichtigingen vinden op één dag plaats, en een makelaar verzorgt de rondleidingen. Na afloop van het Weekend Open Huis krijgt u van uw makelaar te horen hoe het Weekend Open Huis verlopen is. Zodra er biedingen binnenkomen worden de onderhandeling in overleg met u als verkoper opgestart.

Kortom, met dit concept kunnen geïnteresseerden direct bezichtigen, en verkoopt u uw woning extra snel.