Ik wil mijn woning verkopen, hoe ziet het proces eruit?

Wilt u uw woning snel en tegen de beste verkoopprijs verkopen? Dan bent u bij Alders Makelaars aan het juiste adres. Met onze verkoopstrategie ‘Weekend Open Huis’ verkopen wij uw woning op een unieke en snelle wijze. Maar liefst 33% van de woningen zijn direct verkocht door dit verkoopconcept, met een gemiddelde koopsom van 99% van de vraagprijs.

Alders makelaars verkoopt in vier stappen uw woning.

1: Marktanalyse & Verkoopplan

Als u interesse heeft om uw woning te verkopen, kunt u een afspraak maken met een van onze NVM-makelaars. Hij of zij komt graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Uw woning wordt dan bekeken en u krijgt de tijd om vragen te stellen.

Bij het tweede gesprek op ons kantoor maken wij de waarde van uw woning bekend en stellen wij samen met u het verkoopplan op

2: Aanmelding & Promotie

Zodra u heeft gekozen om uw woning bij ons in de verkoop te zetten, gaat het marketing team van Alders Makelaars aan de slag om een professionele woningpresentatie te maken. Er worden nette foto’s, 360 graden foto’s, woningvideo’s en plattegronden van uw woning gemaakt.

Als al het materiaal van uw woning verzameld is, kan de promotie starten. Uw woning wordt volop gepresenteerd op onze website, Funda, social media, lokale kranten en andere platforms. Deze marketing is specifiek gericht op de doelgroep die aansluit bij uw woning.

3: Bezichtigingen & Biedingen

Als de promotie van uw woning is gestart, kunnen potentiële kopers een bezichtiging aanvragen. Tijdens onze verkoopstrategie ‘Weekend Open Huis’ kunnen belangstellenden makkelijk en snel uw woning bekijken en eventueel een bod doen.

De makelaar van Alders Makelaars gaat voor u in onderhandeling zodra er wordt geboden op uw woning. Hij of zij behartigt uw belangen als verkoper, zoals jullie samen hebben besproken in de verkoopstrategie

4: Verkoop & Notaris

Zodra het bod is geaccepteerd, wordt het koopcontract door ons opgesteld en getekend door u en de kopende partij. Dit contract wordt opgestuurd naar de notaris. Vervolgens wordt er een datum en tijdstip vastgesteld voor het tekenen van de akte van levering.

Meestal wordt er door de kopers van uw woning nog een inspectie gedaan. Ten slotte gaat u samen met de makelaar naar de notaris. Dan heeft u officieel uw woning verkocht! Heeft u interesse om uw woning te verkopen door middel van onze verkoopstrategie ‘Weekend Open Huis’? Neem eens telefonisch of via de chat contact met ons op.