Ik heb een aankoopmakelaar nodig, wat kunnen jullie voor mij betekenen?

De aankoopmakelaar van Alders Makelaars helpt u bij het zoeken naar uw droomwoning. Ook bij het vinden van de juiste woning gaat ons gespecialiseerde team verder met de zaken die komen kijken bij de aankoop.

1: Alders Makelaars begint met de begeleiding bij het bepalen van uw wensenpakket van uw woning. U kunt dan aangeven wat voor woonwensen u heeft en onze makelaar adviseert u hier bij.

2: Daarnaast brengen wij u als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe woningen op de markt komen. Wij krijgen de nieuwste woningen al te zien uit het aanbod van andere makelaars voordat deze online komen te staan.

3: Vervolgens gaan wij samen met u woningen bezichtigen. Wij wijzen u dan op details die u wellicht zelf over het hoofd ziet.

4: Eveneens gaat de aankoopmakelaar van Alders voor u onderhandelen wanneer u de juiste woning heeft gevonden.

5: Na het accepteren van het bod, wordt de koopovereenkomst opgesteld. Deze wordt nauwkeurig gecontroleerd door onze juristen. Zodra deze naar wens is, kan er worden getekend.

6: Vervolgens kunt u de financiering definitief rond maken. Bij Alders Financieel Advies kunt u terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies. Als de financiering rond is, stuurt de bank de hypotheekstukken naar de notaris.

7: Zodra de stukken compleet zijn, kan de notariële overdracht van de woning plaatsvinden. Voor de overdracht inspecteert de aankoopmakelaar samen met u de woning om te controleren of de woning in de afgesproken staat wordt opgeleverd.

8: Nadat de koop van uw droomwoning is afgerond, staat Alders Makelaars voor u klaar voor vragen of andere diensten.

Heeft u interesse om Alders Aankoopmakelaars in te schakelen? Neem vrijblijvend contact met ons op via de chat of telefonisch.