Vijf redenen waarom jouw makelaar op je moeder lijkt

Vijf redenen waarom jouw makelaar op je moeder lijkt

Vijf redenen waarom jouw makelaar op je moeder lijkt

Door: Alders | 10 mei 2019 | Reacties (0)
Tags: Nieuws

Je gelooft het misschien niet op het eerste gezicht, maar een makelaar lijkt best wel op je moeder. Oké onze makelaars niet qua uiterlijk (het zijn immers allemaal mannen), maar stiekem doen ze je wel een beetje aan je moeder denken. Nieuwsgierig hoe dat kan? Wij leggen het je graag uit. 

Een makelaar en je moeder:

1. Laten je allebei de woning/kamer opruimen.
Een eerste indruk maak je maar één keer. Dat geldt zowel voor de visite die langskomt als de mensen die jouw huis komen bezichtigen. Daar hoort dan ook een opgeruimd huis bij. Voordeel aan de makelaar is dat je het één en ander gewoon weg mag stoppen in de kast. Dit valt bij jouw moeder waarschijnlijk niet onder opruimen. Dus heb jij binnenkort een bezichtiging of fotoafspraak, denk dan even aan wat je moeder vroeger altijd zei: ‘Ruim je kamer nu eens op!’.

2. Geven je financieel advies.
Waar het begon met het sparen voor snoep in de pauze, die dure jas of die mooie auto gaat het bij het kopen van een huis een stap verder. Dit is waarschijnlijk de grootste uitgave in jouw leven. Waar je vroeger je moeder om hulp vroeg bij het sparen en ze je de waarde van geld leerde, helpen wij je graag bij het kopen van jouw eerste woning. We zetten alle zaken voor je op een rijtje en adviseren je over de (ver)koop. En dat kan, net als bij je moeder, gewoon bij ons aan tafel.

3. Zien erop toe dat jij je huiswerk doet.
Hoor jij het je moeder ook nog zeggen? ‘Heb jij je huiswerk al af?’. Bij het (ver)kopen van een woning is het ook van belang om je huiswerk goed te doen. Ga je een woning kopen? Stel dan als huiswerk een lijst samen met jouw wensen voor jouw droomwoning. Ga jij jouw woning verkopen? Dan zal er onder andere een lijst van zaken moeten worden ingevuld met spullen die achterblijven of meegaan. Aan de bak dus!

4. Bieden een luisterend oor.
Zes dagen per week kunt u bij één van onze kantoren binnenlopen. Wat de situatie ook is, wij zullen de tijd voor je nemen en een luisterend oor bieden. Wij willen, net als jouw moeder, namelijk het beste voor jou. 
 
5. Hebben mixed feelings wanneer jij gaat verhuizen. 
Misschien heeft of had jouw moeder er ook last van het zogenaamde ‘lege nest syndroom’. Je kind loslaten is lastig. Maar ze weet dat je in goede handen bent. Stiekem geldt dit ook voor onze makelaars. We hebben een lange tijd intensief contact gehad en na de (ver)koop van de woning komt daar een einde aan. Je hebt ons niet meer nodig, maar we weten gelukkig wel dat je in een goede handen bent. We zijn blij je geholpen te hebben met jouw volgende stap. 

Herken jij nog meer overeenkomsten tussen jouw makelaar en je moeder? Laat het ons weten in de comments! 

Reacties zijn gesloten.