Alders Veendam

  • business Makelaar Veendam

  • home Ben. Oosterdiep 59
  • location_on 9641 JB Veendam
  • phone (0598) 631 313

Maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.30 uur
Zaterdag 9:00 – 17:00 uur“Een deskundige makelaar en prima in de omgang. Je voelt je door Alders Makelaars gesteund om de verkoop zo gunstig mogelijk waar te maken. Door het grote aanbod is het bereik ook groot.
Zou een tweede keer zeker weer voor Alders kiezen.” – Dhr. de Vries

Alders Makelaars Veendam

Alders Makelaars is de nummer 1 makelaar van het noorden. In de afgelopen jaren heeft Alders Makelaars een sterke groei doorgemaakt en zijn we gegroeid naar vier kantoren. U kunt ons vinden in GroningenAssenVeendam en Hoogezand. Iedere dag zet ons gedreven team zich voor de volle 100% in voor onze klanten bij de koop of verkoop van hun woning.

Waar vindt u Alders Makelaars in Veendam?

Alders Makelaars Veendam bevindt zich in het prachtige voormalige postkantoor. Het kantoor zit gevestigd in het schitterende rijksmonument, welke gebouwd is in 1903. Het kantoor is gelegen aan het Beneden Oosterdiep in Veendam. Bovendien is het kantoor centraal gelegen, niet alleen vlakbij het centrum maar ook nabij diverse uitvalswegen.

Parkeren

Voor ons kantoor in Veendam vindt u voldoende maar ook gratis parkeergelegenheid. Ook kunt u de auto parkeren op één van diverse parkeertereinnen in Veendam. In Veendam geldt in het centrum geen betaald parkeren maar wel een parkeerschijfzone.

Openbaar vervoer

Alders Makelaars Veendam is gelegen op vijf minuten loopafstand van het treinstation van Veendam. Ook kunt u gebruik maken van verschillende buslijnen, onder andere vanuit Winschoten, Groningen, Assen en Alteveer. Deze bussen stoppen namelijk op de nabij gelegen bushaltes Veendam Station of de Van Beresteijnstraat. Vanaf hier is het slechts enkele minuten lopen naar onze kantoor.

 

Onze medewerkers in Veendam

Rik Venhuizen

Directeur NVM-makelaar

phone (0598) 631 313
Stuur een e-mail

Julius Vonk

Makelaar (KRMT)

phone (0598) 631 313
Stuur een e-mail

Patrick Blomsma

Makelaar (KRMT)

phone (0598) 631 313
Stuur een e-mail

Tony Lentz

Makelaar (KRMT)

phone (0598) 631 313
Stuur een e-mail