Woning taxatie

Wanneer u een hypotheek gaat aanvragen of oversluiten, heeft u een taxatierapport nodig. En ook wanneer u bijvoorbeeld bezwaar aan wilt tekenen tegen een WOZ-beschikking, is een taxatierapport onmisbaar. Wanneer u bij Alders Makelaars een taxatierapport op laat stellen, gebeurt dit door erkende taxateurs, die bij zowel het NWWI als Taxateurs Unie zijn aangesloten. Dit betekent dat u ervan verzekerd bent dat uw rapport geaccepteerd wordt door alle Nederlandse geldverstrekkers!

  • Gecertificeerde taxateurs (NVM, TMI en NWWI).
  • Persoonlijk en deskundig advies.
  • Uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt.
  • Geen belangenverstrengeling: wij werken alleen voor u!
  • Bouwkundig inzicht en op de hoogte van juridische zaken.

Taxatierapport

In een taxatierapport vindt u niet alleen de uiteindelijke waarde, maar ook informatie over de woning. Om de waarde te bepalen wordt onder andere gekeken naar het soort woning, de oppervlakte, staat van de woning en kwaliteit van de afwerking. Uiteindelijk komt de taxateur dan tot de waarde van uw (droom)huis!
Ja, ik wil een taxatierapport

Commercieel vastgoed

Ook voor het waarderen van commercieel vastgoed bent u bij Alders Makelaars aan het juiste adres. Onze taxateurs staan ingeschreven bij het NRVT kamer BV en zijn aangesloten bij het TMI (Taxatie Management Instituut) en de vakgroep NVM Business. Onze taxaties voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed©. Dat houdt in dat de taxatie daarmee voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaards in de markt én onderbouwd is. Dat betekent dat uw rapport geaccepteerd wordt bij alle Nederlandse geldverstrekkers.

Wij zijn gecertificeerde taxateurs