Steenhuis Mini Opslag vestigt zich in Veendam!

Steenhuis Mini Opslag vestigt zich in Veendam!

Steenhuis Mini Opslag vestigt zich in Veendam!

Door: Alders | 19 februari 2021 | Reacties (0)
Tags: Bedrijfsmakelaar, Nieuws

Door de grote vraag naar mini opslag, breidt Steenhuis Mini Opslag uit. Steenhuis Mini Opslag is gevestigd in Scheemda aan de Haven Zuidzijde 9 en na medio deze zomer ook in Veendam aan de Lloydsweg 30.

De zoektocht
Door de grote vraag naar mini opslag waren ze bij Steenhuis Mini Opslag op zoek een extra pand. Via Alders Bedrijfsmakelaars kwamen ze terecht bij de Lloydsweg 30 in Veendam. ‘’Een pand met potentie op een prachtige locatie’’ aldus Bas Steenhuis. Momenteel wordt het hele pand in goede staat gebracht. Het achterstallige onderhoud wordt aangepakt, het straatwerk wordt netjes gemaakt en er komt een tweede verdieping in het pand! Het materiaal dat gebruikt wordt, is afkomstig van afval van Steenhuis Sloopwerken en zo wordt het een duurzaam bouwproject. Bedrijfsmakelaar Wouter Dijkstra is blij dat hij Steenhuis Mini Opslag een mooi nieuw pand heeft kunnen bieden in Veendam!

Het nieuwe pand van Steenhuis mini opslag
Na de bouwvak van 2021 kunt u uw spullen in een opslag van 15m² en 30m² opslaan. U betaalt geen borg bij het huren van uw opslag en Steenhuis Mini Opslag staat altijd voor u klaar. Als u zelf niet over een bus en/of aanhanger beschikt kunt u een bus met gratis aanhanger huren bij Steenhuis Mini Opslag. Het pand wordt bewaakt met camera’s en u kunt 24 uur per dag 7 dagen in de week bij uw opgeslagen spullen.

Ook op zoek naar een bedrijfspand?
Alders Bedrijfsmakelaars heeft diverse panden in de verhuur en de verkoop en helpt ook u graag met het realiseren van uw ondernemersdroom. Bent u op zoek naar een bedrijfspand? Dan helpt bedrijfsmakelaar Wouter Dijkstra u graag. Neem vandaag nog contact met ons op en wie weet realiseert u binnenkort uw ondernemersdroom!

Reacties zijn gesloten.