Samenwerking van intermediair en geldverstrekker

Samenwerking van intermediair en geldverstrekker

Samenwerking van intermediair en geldverstrekker

Door: Alders | 2 oktober 2018 | Reacties (0)
Tags: Hypotheek

Om onze klant zo goed mogelijk van dienst te zijn kunnen bieden wij naast standaardhypotheken ook maatwerkoplossingen aan. Ondanks vele geluiden in de markt over maatwerkoplossingen die niet mogelijk zijn voor onze klanten, bleek er toch het één en ander mogelijk. Wij kijken namelijk verder en inventariseren wat wél mogelijk is.

Uit onderzoek blijkt dat er nog steeds te weinig hypotheken op maat worden aangeboden. In onze casus een mooi voorbeeld hoe Alders Financieel Advies en ABN AMBRO door middel van een fijne samenwerking een hypotheek op maat konden aanbieden aan de klant.

Alders Financieel Advies heeft samen met de klant gekeken naar de mogelijkheden die konden worden toegepast op zijn/haar situatie. Zo werden ook opnieuw aanpassingen in het beleid bekeken, waaruit bleek dat ABN AMBRO sinds 1 augustus 2018 het beleid had aangepast. De geldverstrekker staat dus ook niet stil. In deze casus heeft Alders Financieel Advies gebruik kunnen maken van het nieuwe beleid om de huurinkomsten mee te kunnen nemen als toetsinkomen. Om de hypotheek passend te kunnen maken was een klein gedeelte van de huurinkomsten voldoende. Door de combinatie van deze factoren hebben we aan de klant kunnen laten zien dat er echt wel maatwerkoplossingen zijn.

Bent u op zoek naar uw droomwoning en wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Vraag dan vrijblijvend een hypotheekgesprek aan. In dit gesprek bekijken wij samen met de u de mogelijkheden en geven wij u vrijblijvend advies!

 

 

 

Reacties zijn gesloten.