De beste makelaar van het Noorden

Alders Makelaars is de beste makelaar van het Noorden. De afgelopen jaren heeft Alders Makelaars een sterke groei doorgemaakt. We zijn gegroeid naar vier kantoren in Groningen, Assen, Veendam en Hoogezand. Iedere dag zet ons gedreven team zich voor de volle 100% in voor onze klanten bij de koop of verkoop van hun woning.

Deskundige medewerkers

Hoe het komt dat wij de beste makelaar van het Noorden zijn? “Er wordt gewoon heel normaal, hard gewerkt. We bereiden ons goed voor, luisteren naar de klanten en weten wat er speelt.” – Aldus Ronald Vos, Directeur. Natuurlijk komt het ook door de deskundigheid en betrokkenheid van de medewerkers van Alders Makelaars. Dat laatste komt ook doordat de medewerkers uit de buurt komen en middenin de samenleving staan.

Naast een zeer ervaren team van NVM Makelaars en taxateurs hebben we professionele binnendienstmedewerkers. Daarnaast hebben we ons eigen creatief marketingteam die gespecialiseerd is in vastgoedmarketing. Een eigen huis kopen is waarschijnlijk de grootste uitgave van uw leven. Daarom is het heel belangrijk dat het financiële plaatje erachter helemaal klopt en bij u past. Om u hierin te begeleiden hebben wij onze eigen hypotheek en verzekeringsadviseurs in dienst.

Het verkoopproces

U wilt uw woning verkopen? Het team van  Alders Makelaars vindt het belangrijk dat u dit met een goed gevoel én in vol vertrouwen kunt doen. Als beste makelaar van het Noorden zijn wij gedreven de beste koper voor uw woning te vinden. Door de nauwe samenwerking tussen de vestigingen kunnen we gebruik maken van een breed netwerk aan contacten.

Aankoop, verkoop en nieuwbouw


Uiteraard houden we ons dagelijks bezig met de aankoop en verkoop van woningen. Daarnaast hebben we ons ontwikkeld tot specialist in nieuwbouw. Bekijk ook ons aanbod, laat u inspireren door onze blog en volg ons via Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, of Google+.

Wilt u meer over ons weten, of wilt u met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.