Officiële opening Abel Tasmantoren

Officiële opening Abel Tasmantoren

Officiële opening Abel Tasmantoren

Door: Alders | 24 april 2017 | Reacties (0)
Tags: Nieuws

De Abel Tasmantoren in Assen wordt op zaterdag 29 april feestelijk geopend. De grote opening van de vernieuwde Abel Tasmantoren vindt plaatst van 13.00 tot 16.00 uur.  Het hoogste gebouw van Assen is getransformeerd naar een unieke woontoren.

Alders Makelaars start in samenwerking met Vestal Woonservices met de verhuur van de 90 nieuw gerealiseerde appartementen. Het voormalige kantoorpand is grondig omgebouwd tot een prachtige woontoren met negen woonetages. Elke etage bestaat uit tien verschillende energiezuinige appartementen. Het in het oog springende gebouw is een grote aanvulling op de woningmarkt.

Na vestigingen in Groningen, Hoogezand en Veendam opent Alders Makelaars nu ook in Assen een vestiging. Het nieuwe kantoor van Alders Makelaars zit gevestigd op de begane grond van de Abel Tasmantoren. Tijdens de opening van de Abel Tasmantoren kunt u onder het genot van een kopje koffie kennis komen maken met het ambitieuze team van Alders!

Start verhuur
Heel Assen is zaterdag 29 april tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de geheel vernieuwde Abel Tasmantoren. U kunt zich melden bij Alders Makelaars onder in de Abel Tasmantoren.

Reacties zijn gesloten.