Nieuwbouwnieuws! Bouw van 10 gasloze tweekappers aan de Boomgaard in de wijk Vosholen

Nieuwbouwnieuws! Bouw van 10 gasloze tweekappers aan de Boomgaard in de wijk Vosholen

Nieuwbouwnieuws! Bouw van 10 gasloze tweekappers aan de Boomgaard in de wijk Vosholen

Door: Alders | 25 november 2019 | Reacties (0)
Tags: Kopen, Nieuwbouw, Nieuws

In nieuwbouwwijk Vosholen voel je hoe de ruimte, rust en gemoedelijkheid van het platteland goed samengaan met de levendigheid van de stad. Hier maak je lange wandelingen met de hond, voetballen de kinderen veilig in de buurt en rijd je vlot naar het centrum van Hoogezand. Met rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en vrije kavels, is er plek voor iedereen! De omgeving biedt prachtige parken en natuurgebieden, waar je kunt wandelen, fietsen en hardlopen. Ook zijn er schitterende wateren die zicht lenen voor zwem-, surf- en vaarplezier. De wijk zelf wordt gesierd door groen en waterpartijen, stijlvolle straten en sfeervolle hofjes die uitnodigen om naar buiten te gaan.

De wijk Vosholen is uitstekend bereikbaar. Hier woon je op 5 minuten fietsen van winkelcentrum De Hooge Meeren en het treinstation van Hoogezand-Sappemeer ligt op loopafstand. Er is een goede treinverbinding van en naar Groningen en Winschoten. Met de auto rijd je zo de A7 op richting Groningen of Duitsland. Tevens zijn er uitstekende busverbindingen met plaatsen in de regio, onder meer via de rechtstreekse snelbus naar Groningen.

Het project
Wij bieden namens Bemog Projectontwikkeling 10 nieuw te bouwen woningen aan. De volledig gasloze woningen worden voorzien van zonnepanelen. De woningen worden gerealiseerd op kavels met een tuin op het oosten.

De indeling van woning is als volgt:
Via de zijentree komt u de woning binnen. In de hal bevinden zich het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De woning heeft een U-vormige woonkamer en heeft ruimte voor een open keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang naar de tuin op het oosten. Daarnaast is er ruimte voor de eethoek. Op de eerste verdieping bevindt zich de overloop, drie comfortabele slaapkamers waarvan een met directe verbinding tot de walk-in-closet en een royale badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, tweede toilet en wastafel, tevens is er een mogelijkheid voor een ligbad. De riante zolder is via een vaste trap te bereiken. Het is mogelijk om hier een vierde of zelfs een vijfde slaapkamer te realiseren.

Tevens zijn er diverse meerwerkopties mogelijk, waaronder het plaatsen van een garage en het verlengen van de woonkamer met 1,2 meter of 2,4 meter.

Reacties zijn gesloten.