Home » Woellust Diep & Sluis

Woellust Diep & Sluis Verkocht

Veendam, Wildervank

Brochure aanvragen

Beschikbaar vanaf €297.750,- V.O.N.

Woellust Diep & Sluis,
daar komt u thuis!

Wilt u heerlijk wonen op steenworp afstand van alle voorzieningen, maar ook dichtbij de natuur? Het kan in Woellust! Alders Makelaars presenteert 16 levensloopbestendige woningen op een historische locatie tussen Veendam en Wildervank. De woningen worden duurzaam gebouwd en zijn onderhoudsvrij. Door de badkamer en slaapkamer op de begane grond is een leven lang wonen mogelijk!

Hoe heerlijk is het om thuis te komen in uw eigen energiezuinige, ruime, gelijkvloerse woning, gelegen in een prachtige groene omgeving? Wanneer u de oprit oprijdt, ervaart u direct de ruimte en rust in uw eigen woning.  Ervaar de levendigheid van de buurt in combinatie met de rust en ruimte van de natuur.

add Lees de volledige omschrijving

De woningen

De 16 geschakelde woningen worden hoogwaardig en duurzaam gebouwd, waardoor ze onderhoudsarm zijn. De woningen zijn zo ontworpen dat er veel verschillende opties mogelijk zijn. Op de begane grond is een ruime woonkamer gelegen, met een open keuken en toegang tot uw eigen tuin. Daarnaast vindt u op de begane grond de badkamer en een royale slaapkamer. Liever eerst nog niet op de begane grond slapen? Het is ook mogelijk om uw woonkamer te vergroten! De woningen hebben op de eerste verdieping een ruime slaapkamer. Ook is er de mogelijkheid voor twee slaapkamers of een tweede badkamer op de eerste verdieping. Heeft u vaak logees? Of gebruikt u de ruimte liever als werk- of hobbykamer? Dan zijn meerdere slaapkamers ideaal voor u. Door de verschillende opties zijn de woningen met recht levensloopbestendig te noemen en veranderen ze mee met uw behoeften.

Duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers bij het ontwerp van de woningen. Zo zullen de woningen volledig gasloos uitgevoerd worden. De woningen worden verwarmd door middel van een luchtwaterwarmtepomp. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, waardoor u altijd kunt genieten van een knus en warm huis.

De woningen worden op een hoogwaardig niveau afgewerkt, maar er is ook voldoende ruimte voor eigen inbreng. Zo bepaalt u zelf de indeling en het uiterlijk van uw badkamer en het toilet. Het sanitair wordt casco opgeleverd, waardoor het leidingwerk al vast gedaan is, maar de rest nog helemaal naar eigen smaak te realiseren is! De keuken is voor de meesten van ons het hart van de woning. Hier wilt u dus iets moois van maken. We laten het ontwerp van de keuken daarom geheel aan u over.  Hierdoor kunt u een woonkeuken realiseren die helemaal bij uw eigen wensen en smaak past. Maak van uw woning een echt thuis, door de keuzes te maken die bij u passen!

 

Overdracht
Status Verkocht
Prijs €297.750,- V.O.N.
Aantal woningen 16
Indeling
Woonoppervlakte 130m²
Aantal kamers 3
Perceel 231,9m² - 277,4m²

Woellust Diep & Sluis

In de nieuwbouwwijk Woellust komen de ruimte en de rust van het platteland samen met de levendigheid en de voorzieningen van een stad. De wijk wordt gesierd door groen- en water.  U maakt hier prachtige wandelingen of fietstochten, geniet van de omgeving én rijdt vlot naar het centrum van Veendam of naar het waterrijke Wildervank. Binnen een paar minuten bent u bij de bakker, groenteboer, kapper of bij de vele restaurants en terrassen. Krijgt u onverwacht visite? Met de Jumbo op loopafstand heeft u binnen een paar minuten iets lekkers in huis.

Bijzonderheden

  • Volledig gasloos wonen in een duurzame woning
  • Ruim opgezette woningen
  • Mogelijkheid tot levensloopbestendig wonen
  • Woning volledig voorzien van vloerverwarming
  • Eigen invulling sanitair en keuken
  • Gebouwd conform Woningborg garantienormen
  • Rust en ruimte, gelijk voor uw deur

 

 

Makelaar-Woellust

 

Plattegronden

Locatie

Kavelkaart

Voortang

Project tijdlijn

Voortang

Heeft u interesse?

Plan vrijblijvend een nieuwbouwgesprek

Plan nieuwbouwgespek

Nieuwbouwgesprek plannen

Wilt u meer informatie? Als u onderstaand formulier invult nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure aanvragen

Nieuwbouw Woellust brochure