Home » Van Beresteynstaete

Van Beresteynstaete Binnenkort

Veendam

Brochure aanvragen

Wonen op een toplocatie is nu voor iedereen weggelegd in de Van Beresteynstaete!

Op steenworp afstand van het centrum van Veendam wordt er binnenkort gestart met de realisatie van twintig grote appartementen in de Van Beresteynstaete. De appartementen worden levensloopbestendig en bij de realisatie van de appartementen wordt gekeken naar duurzaamheid, het straatbeeld en de verwijzing naar het verleden van Veendam.

add Lees de volledige omschrijving

De woningen.

Midden in het levendige centrum van Veendam worden 20 nieuwe levensloopbestendige appartementen gerealiseerd. De appartementen hebben een oppervlakte van 100 tot 150m² en zijn voorzien van minstens twee slaapkamers.  De appartementen beschikken over een comfortabele leefruimte, hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van nieuw sanitair en keuken. Daarnaast zijn de woningen gelegen op steenworp afstand van het centrum, uitvalswegen en het station. En vindt u aan het einde van de straat het gezellige hertenkamp. De bouw van deze prachtige appartementen voorziet in een behoefte naar huurappartementen onder woningzoekenden in Veendam.

Duurzaamheid.

Duurzaamheid wordt tegenwoordig alsmaar belangrijker en bij de ombouw van het appartementencomplex Van Beresteynstaete is dan ook gekozen voor de verwerking van duurzame materialen en energetisch verantwoorde bouwmethoden.

Overdracht
Status Binnenkort
Prijs
Aantal woningen 20
Indeling
Woonoppervlakte 100-150m²
Aantal kamers 3
Perceel 0m²

Locatie

Heeft u interesse?

Plan vrijblijvend een nieuwbouwgesprek

Plan nieuwbouwgespek

Nieuwbouwgesprek plannen

Wilt u meer informatie? Als u onderstaand formulier invult nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure aanvragen