Stationsgaard Veendam

Al beschikbaar vanaf
€ 219.500

Stationsgaard is een nieuwbouwproject in Veendam waar ruime twee-onder-een-kapwoningen worden gebouwd. Bent u geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning?

Informatie aanvragen

Stationsgaard

Nieuwbouwwoningen grenzend aan Stationspark Veendam

Ruim, groen en centraal zijn de kenmerken van het nieuwbouwproject de Stationsgaard in Veendam. De riante twee-onder-een-kapwoningen hebben een diepe achtertuin en zijn duurzaam gebouwd. Vanaf de wijk is het maar vijf minuten lopen naar Station Veendam en tien minuten lopen naar het centrum. Wat wilt u nog meer?

Alles binnen handbereik

De Stationsgaard ligt aan de rand van het stationsgebied in de plaats Veendam. Een voordeel aan deze locatie is dat het een hele centrale ligging heeft. De belangrijkste voorzieningen zoals scholen en winkels bevinden zich binnen handbereik. Vijf minuten verder lopen bent u in het centrum van Veendam met een groter winkelaanbod en gezellige restaurantjes en terrasjes. Ook vrijetijdsbestedingen zijn op een korte afstand, zoals het recreatiegebied Borgerswold, het cultureel centrum en musea. Kortom; er is veel te beleven en doen!

De bereikbaarheid in deze wijk is erg goed. Binnen vijf minuten rijdt u met de auto op de N33 en bereikt u zo Groningen, Assen en Winschoten. Ook is het openbaar vervoer goed te bereiken, station Veendam is maar liefst twee minuten lopen.

Ruim en comfortabel wonen

Met een woonoppervlakte van circa 125m2 heeft het veel woonruimte voor het hele gezin. Op de begane grond bevindt zich de entree, het toilet, de open keuken en de woonkamer gericht op de tuin. Op de eerste verdieping is er voldoende ruimte voor drie slaapkamers en een ruime badkamer. De zolder is te bereiken met een vaste trap waar ruimte is voor een extra slaapkamer. Ook is het huis comfortabel afgewerkt met vloerverwarming (ook op de eerste verdieping). Om het huis bevindt zich een diepe achtertuin op het zuidwesten en een vrijstaande garage.

Richt uw woning in naar uw eigen smaak. Zo kunt u nog ruimer wonen door de diverse uitbouwopties voor het woning. Ook kiest u zelf uw eigen keuken en vloeren uit. De inrichting van de badkamer kunt u het standaard sanitair laten plaatsen of u kunt zelf uw sanitair uitkiezen. Op deze manier maakt u de woning naar uw wensen.

Een woning met toekomstwaarde

Met de woningen in de Stationsgaard weet u zeker dat uw woning compleet, duurzaam en energiezuinig is. Het is ook mogelijk om een Nul-op-de-Meter te kiezen waardoor uw woning volledig energieneutraal is. Er wordt dan warmtepomp geplaatst in plaats van een cv-ketel. Hierdoor zijn de twee-onder-een-kapwoningen de huizen van de toekomst en bent u straks goedkoper uit met de energierekening.

Lijkt het u leuk om centraal en ruim te wonen en heeft u interesse in een van de woningen in de Stationsgaard? Neem dan vrijblijvend contact op ons, bijvoorbeeld via de chat of telefonisch.

Ronald Vos
Directeur NVM-makelaar

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Maak een afspraak

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Als u onderstaand formulier invult nemen wij contact met u op.

Fill out my online form