Home » Parkstraat Sappemeer

Parkstraat Sappemeer Verkocht

Sappemeer

Brochure aanvragen

Beschikbaar vanaf €176.750,- V.O.N.

Wonen in Parkstraat Sappemeer

Stijlvol en duurzaam wonen in de groene omgeving van de Parkstraat: Tien duurzame, energiezuinige en aardbevingsbestendige hoek- en rijwoningen!

Wonen in een fraaie en rustige parkomgeving: het kan in de Parkstraat in Hoogezand-Sappemeer. Op deze fijne plek bouwt Vitavert tien duurzame hoek- en rijwoningen. De woningen zijn heerlijk gelegen, met aan de ene kant het park met hertenkamp en groenvoorziening en aan de andere kant de dijk en het Winschoterdiep.

add Lees de volledige omschrijving

Wonen aan de Parkstraat is rustig en wonen in een groene omgeving. Maar wel met alle voorzieningen in de buurt! De Parkstraat is te typeren als een rustige en keurige wijk met veel jaren dertig woningen, met een goede openbaar vervoersverbinding en nabij diverse voorzieningen. Hoogezand-Sappemeer ligt aan de snelweg, en binnen 10 minuten bent u in Groningen of de grens met Duitsland.

De woningen.

De woningen zijn modern van uiterlijk en indeling. Duurzaamheid en veiligheid zijn belangrijke onderdelen van de woningen. De tuin is gelegen op het zuiden en heeft een berging. Tevens beschikt de woning over een klein terras op het noorden. U heeft de mogelijkheid om door middel van optiepakketten de woning verder naar eigen smaak in te delen.

Duurzaam, veilig en energiezuinig.

Het gaat er bij duurzaam bouwen niet alleen om dat de woningen energiezuinig en onderhoudsarm zijn, maar een woning moet ook prettig, leefbaar en veilig zijn. Vitavert maakt gebruik van duurzame materialen die rekening houden met het milieu en de gezondheid van bewoners en gebruikers, maar mét behoud van comfort.

De woningen zijn uitstekend geïsoleerd, uitgerust met HR++ glas, voorzien van een HR ketel en hebben vloerverwarming op de begane grond. Bovendien is het lessenaarsdak een solardak bestaande uit tien zonnepanelen, die uit te breiden zijn tot 25 zonnepanelen.

De indeling.

U komt binnen via de tuin, waar ruimte is voor een parkeerplaats en waar een hoogwaardige houten tuinberging te vinden is. Tevens is hier genoeg plaats voor een terras op het zuiden. Op de begane grond bevindt zich aan de achterzijde van de woning de entree/hal met een royaal toilet en garderobe. De keuken is standaard voorzien van keukenapparatuur en is naar eigen wens aan te passen. Vanuit de woonkamer komt u via openslaande deuren uit aan de voorzijde van de woning, waar u kunt genieten van de natuur en het zicht op de dijk.

De eerste verdieping is standaard voorzien van een royale open slaapkamer en een complete badkamer met douche, wastafel en een tweede toilet. Ook bevinden zich hier de witgoedaansluitingen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid van een afgesloten master-bedroom met gangkast.

De zolder is via een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra (slaap)kamer. Als optie kunt u kiezen voor het plaatsen van een dakraam voor extra daglicht op de zolderverdieping.

Bijzonderheden.
* De woningen zijn aardbevingsbestendig.
* Voorzien van HR++ glas.
* Solardak met tien zonnepanelen, uit te breiden tot 25 zonnepanelen.
* Flexibel indeelbaar: u heeft de mogelijkheid om door middel van optiepakketten de woning verder naar eigen smaak in te delen.
* Zeer energiezuinig, EPC lager dan 0.
* Zeer compleet afgewerkte woningen.
* Ruimtelijk en rustig gelegen.
* Verwachte start bouw april 2020.

Overdracht
Status Verkocht
Prijs €176.750,- V.O.N.
Aantal woningen 10
Indeling
Woonoppervlakte 85m²
Aantal kamers 4
Perceel 120 m² - 166 m²

Plattegronden

Locatie

Kavelkaart

Voortang

Heeft u interesse?

Plan vrijblijvend een nieuwbouwgesprek

Plan nieuwbouwgespek

Nieuwbouwgesprek plannen

Wilt u meer informatie? Als u onderstaand formulier invult nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure aanvragen