Natuurlijk Sappemeer

Koopsom vanaf
€ 205.500

In Natuurlijk Sappemeer geniet u van een riante twee-onder-een-kapwoning in een rustige en groene wijk én op fietsafstand van diverse voorzieningen in Sappemeer. Woont u hier binnenkort?

Informatie aanvragen

Natuurlijk Sappemeer

Alders Makelaars realiseert ruime twee-onder-een-kapwoningen in de moderne nieuwbouwwijk de IJsbaanlocatie. Deze wijk in Sappemeer wordt een unieke woonplek gelegen aan het water. Hier kunt u genieten van de prachtige maritieme sfeer. Zo ziet u hier bootjes aan de oever, een karakteristiek bruggetje en de Scandinavische bebouwing.

Alles in de buurt

De woningen zijn centraal gelegen in Sappemeer. Binnen vijf minuten fietsen bereikt u het centrum van deze plaats. Hier vindt u diverse voorzieningen zoals supermarkten, speciaalzaken en cafés. Daarnaast kunt u scholen goed bereiken vanaf de woonplek. Verder zijn er in de buurt sfeervolle parken, sportfaciliteiten, een bioscoop en nog veel meer.

Ook is de bereikbaarheid van de locatie uitstekend. U rijdt eenvoudig met die auto via de snelweg naar Groningen en naar Duitsland. Ook de verbindingen via het openbaar vervoer zijn aangenaam. Trein- en busstations bevinden zich op een korte afstand. Tevens zijn er gunstige scheepvaartverbindingen naar Groningen via het Winschoterdiep en naar Delfzijl via het Eemskanaal.


De woningen in Natuurlijk Sappemeer

Alders Makelaars verkoopt ruime twee-onder-een-kapwoningen. Deze nieuwbouwwoningen worden opgeleverd met een ruime geïsoleerde garage en een diepe achtertuin. Daarnaast krijgen ze veel ramen en openslaande tuindeuren waardoor u geniet van veel daglicht.

Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, de open keuken, toilet en de ruime garage. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een moderne badkamer met een tweede toilet. Via een vaste trap is de zolder te bereiken. Hier kunt u een riante bergruimte of een extra slaapkamer realiseren. Ook is het mogelijk om de woningen naar wens uit te breiden.

Tevens worden de nieuwbouwwoningen in Natuurlijk Sappemeer duurzaam en energiezuinig opgeleverd. Zo worden ze voorzien van zonnepanelen, een infrarood vloerverwarming en met een innovatieve techniek waardoor elke kamer op een duurzame manier wordt verwarmd.


Andere woningen in de IJsbaanlocatie

In de IJsbaanlocatie worden er in totaal 114 woningen gebouwd. Naast de woningen van Natuurlijk Sappemeer verkoopt Alders makelaars vrije kavels en rijwoningen. In het nieuwbouwproject IJsbaanlocatie staan er ruime vrije kavels te koop. De andere nieuwbouwwoningen vallen onder het project Dijkwoningen. Kijkt u ook eens op de pagina’s van de nieuwbouwprojecten IJsbaanlocatie en Dijkwoningen. Hier vindt u meer informatie over deze projecten.

Kijkt u uit naar wonen in een van onze nieuwbouwwoningen of vrije kavels in de rustige, maar centrale wijk in Sappemeer? Neem gerust contact met ons op via de chat of telefonisch!

Ronald Vos
Directeur NVM-makelaar

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Maak een afspraak

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Als u onderstaand formulier invult nemen wij contact met u op.

Fill out my online form