Natuurlijk Sappemeer

Koopsom vanaf
€ 205.500

Natuurlijk Sappemeer is gelegen aan de Noordoostzijde van Sappemeer. Wonen in een rustige en groene wijk, gelegen aan open vaarwater. Hier worden 10 riante tweekappers  gerealiseerd.

Meer informatie aanvragen

Natuurlijk Sappemeer

Locatie

Het is elke dag genieten in Natuurlijk Sappemeer. Hoogezand-Sappemeer kenmerkt zich door de gezellige winkels, maar ook een bioscoop, theater en de vele restaurants en terrasjes zijn aanwezig. Kortom, dorpse gemoedelijkheid voorzien van alle hedendaags comfort. Belangrijke voorzieningen zijn binnen handbereik. Hoogezand-Sappemeer is goed te bereiken per auto, maar ook per trein en bus. Het dorp beschikt over enkele treinstations en is bovendien gelegen nabij de A7 richting Groningen en Duitsland. Binnen een straal van 5 kilometer bevinden zich vier basisscholen en enkele supermarkten.

De woning

Alle woningen zijn hoogwaardig en duurzaam afgewerkt en zijn inclusief vloerverwarming op de begane grond. Daarnaast beschikken de woningen over een ruime geïsoleerde garage. Ook is het mogelijk om hier een werkkamer te realiseren (16m2). De badkamer is compleet met wand- en vloerafwerking.  Daarnaast is de woning voorzien van sanitair in het toilet en de badkamer. Ten slotte beschikt de woning over een aantal zonnepanelen. Met behulp van de optielijst maakt u bovendien zelf de keuze hoe u de woning zelf naar eigen wens samenstelt. De woningen zijn voorzien van energielabel A.

Indeling

Begane grond:
De hal, het toilet, de meterkast, de royale woonkamer met open keuken. De diepe achtertuin is gelegen op het Oosten. Door zowel de ruime raampartijen als de standaard openslaande terrasdeuren wordt de tuin direct betrokken bij de woning. Daarnaast geeft de opbergkast onder de trap net wat extra opruimmogelijkheden.

1e verdieping:
Hier bevinden zich de overloop en een drietal slaapkamers (8, 11 en 17 m2). Verder een volledig ingerichte badkamer met wand- en vloerafwerking en ook inclusief sanitair.

2e verdieping:
Een vaste trap naar de ruime zolder, die talrijke mogelijkheden biedt zoals een extra slaapkamer of een werkkamer. Evenals bevinden zich hier de opstelplaatsen voor de technische installaties.

Ronald Vos
Directeur NVM-makelaar

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Maak een afspraak

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Als u onderstaand formulier invult nemen wij contact met u op.

Fill out my online form