De Landerijen Hoogezand

Al beschikbaar vanaf
€179.950,-

De Landerijen is een nieuwbouwproject in Hoogezand met  4 twee-onder-een-kapwoningen en 6 rijwoningen. Bent u geïnteresseerd in één van deze nieuwbouwwoningen?

Informatie aanvragen

De Landerijen

Nieuwbouwproject De Landerijen is gelegen op een mooie, rustige en ruime locatie in Hoogezand. Met uitzicht over het prachtige platteland komt u pas echt tot rust. Toch liggen De Landerijen centraal in de buurt van diverse voorzieningen. Hierdoor woont u in kalmte maar geniet u van de voordelen van de plaats Hoogezand.

Centraal en rustig wonen in de Landerijen

Door de diverse speeltuinen en scholen nabij is De Landerijen een zeer kindvriendelijke buurt. Op nog geen vijf minuten fietsen ligt een winkelcentrum en met de auto rijdt u zo op de snelweg richting Groningen of Duitsland. Kortom; De Landerijen is een mooie centrale plek om te wonen.

Het nieuwbouwproject ligt in de nieuwbouwwijk Vosholen in Hoogezand. Met straks meer dan 650 diverse soorten woningen is er plek voor iedereen. De populaire wijk heeft een schitterende omgeving met mooie parken en natuurgebieden. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Daarnaast zijn er prachtige wateren waar u kunt zwemmen, surfen en varen. De wijk zelf heeft een landelijke en rustige uitstraling door het groen en het water.

Na de succesvolle bouw van diverse woningen in de Vosholen in Hoogezand is ook het project De Landerijen gestart. Alders Makelaars verkoopt twee-onder-een-kapwoningen en drie-onder-een-kapwoningen.

Twee-onder-een-kap

Met de twee-onder-een-kapwoningen kunt u zowel binnen als buiten maximaal genieten van ruimte. Door diverse uitbouwopties kunnen de woningen zelfs nog ruimer opgeleverd worden. Tevens hebben ze een ruime achtertuin en aan de voorkant is er vrij en landelijk uitzicht. Daarnaast zijn het woningen van de toekomst. De woningen zijn duurzaam en energiezuinig gebouwd met op de begane grond vloerverwarming en op het dak zonnepanelen. Zelfs is het mogelijk om de woning op te laten leveren zonder gasaansluiting.

Op de begane grond is er een entree, een toilet een ruime U-woonkamer en een open keuken. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer voorzien van een toilet, wastafel en een douche. Zelfs op de tweede verdieping is ruimte voor maar liefst twee slaapkamers.

Drie-onder-een-kap

Deze moderne drie-onder-een-kapwoningen zijn van binnen ruim ingedeeld. Met de verschillende uitbouwopties kunnen de woningen nog rianter worden. Met een mooie diepe tuin en de groenvoorziening aan de voorkant kunt u optimaal genieten van ruimte en rust. Daarnaast zijn de woningen duurzaam en energie zuinig opgeleverd. Het is zelfs voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming. U kunt er zelfs voor kiezen om geen gas aan te sluiten.

De begane grond is voorzien van een entree, toilet en een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met toilet, wastafel en een douche. Op de tweede verdieping is het mogelijk om één of twee slaapkamers in te delen.

Heeft u interesse in het nieuwbouwproject De Landerijen? Neem gerust contact met ons op via de chat of telefonisch.

Ronald Vos
Directeur NVM-makelaar

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Maak een afspraak

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Als u onderstaand formulier invult nemen wij contact met u op.

Fill out my online form