Home » Horstlaan

Horstlaan Verkocht

Hoogezand-Sappemeer

Brochure aanvragen

Kavels al vanaf €82.024,- excl. BTW

Wonen in Hoogezand

Alders Makelaars verkoopt kavels waarop welstandsvrij gebouwd kan worden in het Julianapark. De in totaal 34 woningen worden gerealiseerd in het verlengde van de Horstlaan. Deze kavels liggen in een groene omgeving op loopafstand van diverse voorzieningen in Martenshoek.

Alles binnen handbereik

In minder dan tien minuten loopt u naar het centrum van Martenshoek. Hier vindt u voorzieningen zoals supermarkten, speciaalzaken en eet- en drinkgelegenheden. In dezelfde tijd bereikt u met de fiets diverse basisscholen en een middelbare school. Verschillende sportfaciliteiten bevinden zich op een korte afstand, waaronder het voetbalveld. Verder heeft u in de nabije omgeving diverse parken en meren. Waaronder het Gorechtpark, Foxholstermeer en het Zuidlaardermeer. Hier kunt u genieten van lange wandelingen, vissen, zwemmen, surfen en nog veel meer.

add Lees de volledige omschrijving

De plaatsen Hoogezand en Sappemeer kunt u gemakkelijk bereiken met de fiets. Hier vindt u meer voorzieningen. Julianapark is echt een mooie locatie waar u geniet van de groene omgeving en van de vele voorzieningen.

Bereikbaarheid

De verbindingen met het openbaar vervoer en met de auto zijn vanaf de woning perfect! Binnen twee minuten lopen bereikt u diverse busstations en op vijf minuten loopafstand ligt het treinstation. Deze trein brengt u elk halfuur naar Centraal Station Groningen, Veendam of Winschoten. Ook met de auto rijdt u zo de A7 op richting Groningen of Duitsland.

Vrije kavels in Julianapark

Op een van de zes vrije kavels kunt u welstandsvrij bouwen in het Julianapark in Hoogezand Sappemeer. Dit houdt in dat u geen rekening hoeft te houden met het welstandsnota. Kortom; U krijgt meer vrijheid om de woning te ontwerpen en realiseren naar uw wensen.

Op de locatie Julianapark heeft u keus uit verschillende kavels. Deze hebben een divers woonoppervlakte dat varieert tussen de 442 en 521 m2. Hier heeft u genoeg ruimte om uw woning met een mooie tuin op te bouwen.

Bouwt u straks uw droomwoning naar uw wensen in Julianapark? Het is de perfecte plek als u houdt van natuur en van een stedelijk leven. Zo geniet u deze locatie van wonen in een groene bosrijke omgeving én van de diverse voorzieningen op korte afstand.

Heeft u interesse in wonen in het Julianapark? Neem dan gerust contact op met Alders Makelaars. Wij zijn telefonisch en via de chat te bereiken.

Overdracht
Status Verkocht
Prijs €82.024,- excl. BTW
Aantal woningen 4
Indeling
Woonoppervlakte n.v.t.
Aantal kamers n.v.t.
Perceel 442 m²

Locatie

Kavelkaart

Voortang

Heeft u interesse?

Plan vrijblijvend een nieuwbouwgesprek

Plan nieuwbouwgespek

Nieuwbouwgesprek plannen

Wilt u meer informatie? Als u onderstaand formulier invult nemen wij contact met u op.

Brochure aanvragen