Home » Hof Hooge Sandt

Hof Hooge Sandt Verkocht

Hoogezand

Brochure aanvragen

Beschikbaar vanaf €237.500,- V.O.N.

Hof Hooge Sandt
Heerlijk comfortabel wonen in het centrum van Hoogezand met alle voorzieningen naast de deur? Het is mogelijk!

Aan de Kerkstraat in Hoogezand, naast het Kieldiep en praktisch tegen het winkelcentrum De Hooge Meeren aan, verrijst het appartementencomplex Hof Hooge Sandt. Een uniek gelegen en kleinschalig complex bestaande uit 17 comfortabele koopappartementen. De appartementen in Hof Hooge Sandt zijn gasloos en voorzien van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen.

add Lees de volledige omschrijving

De naam zegt het al, Hof Hooge Sandt is opgebouwd rondom een hof. Binnen in het hof bevindt zich de gezamenlijke parkeerplaats. De appartementen zijn georiënteerd op het rustige Kieldiep of de levendige Kerkstraat. Het complex bestaat uit 3 woonlagen welke per trap en per lift bereikbaar zijn. Alle appartementen beschikken over een berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats. In totaal zijn er negen verschillende type appartementen, type A t/m I. De grootte van de appartementen variëren van 87 m² tot 98 m². De appartementen op de begane grond beschikken over een inpandige berging, de overige appartementen hebben een externe berging op de begane grond. Alle appartementen zullen standaard worden voorzien van vloerverwarming, dit zorgt voor gelijkmatige en comfortabele warmteafgifte.

Hoogezand is de grootste plaats van de gemeente Midden-Groningen. Samen met het dorp Sappemeer vormt Hoogezand sinds 1949 Hoogezand-Sappemeer. De naam Hoogezand verwijst naar een hooggelegen zandige plek in het veen, het Hooge Sandt. Qua voorzieningen ontbreekt er in Hoogezand niks. Er is onder andere een treinstation, theater het Kielzog, bioscoop, winkelcentrum, gezondheidscentrum en diverse sportverenigingen.

Winkelcentrum De Hooge Meeren is met circa 100 winkels één van de grootste winkelcentra van Noord-Nederland.

Hof Hooge Sandt biedt het beste van twee werelden. Aan de ene kant het comfort en de ruimte van de fraaie appartementen en de kleinschalige en geborgen opzet van het complex. Aan de andere kant het centrum van Hoogezand met al haar ruimte, groen en voorzieningen naast de deur. Ook de stad Groningen is in nog geen 20 minuten met de auto te bereiken. Of per openbaar vervoer, de bushalte bevindt zich praktisch voor de deur. En het station met een rechtstreekse verbinding naar Groningen, Veendam en Winschoten is op loopafstand.

Kenmerken

– Fantastische locatie, centraal gelegen
– Fraai uitzicht
– Onderscheidende uitstraling
– Geborgenheid en gezelligheid van een hof
– Ruime levensloopbestendige appartementen met privé buitenruimte
– Energiezuinig
– Duurzaam verwarmingssysteem (individuele warmtepomp)
– Comfortabele vloerverwarming
– Standaard sanitair en tegelwerk
– Standaard zonnepanelen
– Onderhoudsarme, hoogwaardige materialen
– Standaard berging op de begane grond en parkeerplaats

Overdracht
Status Verkocht
Prijs €237.500,- V.O.N.
Aantal woningen 17
Indeling
Woonoppervlakte 87 m² - 94 m²
Aantal kamers 3
Perceel 0

Plattegronden

Locatie

Heeft u interesse?

Plan vrijblijvend een nieuwbouwgesprek

Plan nieuwbouwgespek

Nieuwbouwgesprek plannen

Wilt u meer informatie? Als u onderstaand formulier invult nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure aanvragen