Home » Golfeiland

Golfeiland Verkocht

Veendam

Brochure aanvragen

Al beschikbaar vanaf €105.000,- excl. BTW

Wonen in Veendam

Wonen in uw eigen ontworpen woning en genieten van een groene omgeving omringd door water? In het nieuwbouwproject Golfeiland is dit mogelijk. Naast dat u hier rustig woont, zijn diverse voorzieningen als winkels en scholen op een steenworp afstand. Is dit uw droomplek?

Golfeiland is het nieuwbouwproject in de woonwijk Buitenwoel in Veendam. Deze wijk heeft drie verschillende buurten, namelijk Zilverpark, Gildenbuurt en de Golflaan. Buitenwoel ligt in het Noordwesten van Veendam en heeft hierdoor een gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Veendam en de omgeving.

add Lees de volledige omschrijving

Vanaf Golfeiland is alles in de buurt

U bent in minder dan tien minuten fietsen in het centrum. Hier vindt u diverse winkels, restaurants en terrasjes en andere voorzieningen. U bent zeker niet beperkt tot het centrum vanaf de woning, want op een kortere afstand bevinden zich diverse winkels en scholen. Voor de sportieve mensen zijn er in de buurt diverse sportvoorzieningen bijvoorbeeld een tennisbaan, een klimgelegenheid en een golfclub. Ook bent u dicht in de buurt van het recreatiegebied Borgerswold waar u kunt wandelen, varen en nog veel meer. U hoeft zich niet te vervelen!

Vanaf deze woonplek kunt u zich makkelijk verplaatsen. Met de auto bent u zo op de snelweg richting Groningen of Duitsland. Ook met de fiets zijn er goede wegen met een landelijke omgeving, zo bereikt u eenvoudig uw bestemming.

Vrije kavels

Op het Golfeiland verkoopt Alders Makelaars een aantal ruime vrije kavels op diverse locaties. De oppervlakte van de kavels zijn zeer riant, ze variëren tussen de 840 en 1230 vierkante meter. Op die manier heeft u genoeg ruimte om een grote woning te bouwen en heeft u nog genoeg plek over voor een ruime tuin. Op de ruime kavels bent u vrij om een woning te bouwen binnen de grenzen van het beeldkwaliteitsplan.

Van de negen vrije kavels op het golfeiland grenzen drie ruime kavels met de achterkant aan het water waar u heel mooi een vlonder kan maken en een bootje aan kan leggen. Daarnaast hebben drie andere kavels een prachtig uitzicht over water en een groen bos. Ten slotte kijken de overige drie kavels uit over het mooie ruime landelijke omgeving. Genoeg keuze om uw droomwoning te bouwen op een perfecte locatie!

Spreekt u de groene en waterrijke omgeving aan en wilt u zelf uw huis ontwerpen? Dan is het project Golfeiland wellicht iets voor u! Neem bij interesse voor een kavel op deze locatie eens vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken via de chat of telefonisch.

Overdracht
Status Verkocht
Prijs €105.000,- excl. BTW
Aantal woningen 9
Indeling
Woonoppervlakte n.v.t.
Aantal kamers n.v.t.
Perceel 840 - 1.230 m²

Plattegronden

Locatie

Heeft u interesse?

Plan vrijblijvend een nieuwbouwgesprek

Plan nieuwbouwgespek

Nieuwbouwgesprek plannen

Wilt u meer informatie? Als u onderstaand formulier invult nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure aanvragen