Home » De Draverij

De Draverij Beschikbaar

Veendam

Brochure aanvragen

€325.000

De Draverij

Prachtige ruime appartementen op de voormalige Rabobank locatie. De Draverij verwijst naar de oude drafbaan die ooit naast deze prachtige locatie heeft gelegen. In de Draverij worden maar liefst 36 royale appartementen gerealiseerd. Met alle centrumvoorzieningen binnen handbereik woont u hier op een unieke locatie.

add Lees de volledige omschrijving

Uniek gelegen

Door het afnemen van de vraag naar commerciële ruimten voor kantoren, winkels en horeca leent deze locatie aan de rand van het centrum van Veendam bij uitstek om te voorzien in de grote vraag naar woningbouw.

Op deze locatie kort bij alle voorzieningen en met een ruime mogelijkheid voor parkeren ligt het realiseren van levensloopbestendige appartementen dan ook voor de hand.

Het prachtige ontwerp van de Draverij

Het van Beresteyn Theater is als inspiratie gebruikt voor de architectuur van het gebouw. De fraaie oranje steen en horizontale belijning van het gebouw is eveneens doorgezet in de Draverij. Hierdoor ontstaat er een verbinding met het theater en gaan de Draverij en het Beresteyn Theater fungeren als poortgebouwen van het Museumplein.

Door het gebouw dusdanig vorm te geven proberen wij het Museumplein te verduidelijken. Zo wordt het plein richting de van Beresteijnstraat straks meer afgesloten door het nieuwe gebouw waardoor het Museumplein meer aan zal gaan voelen als een plein. Verder wordt de groenstructuur langs de van Beresteijnstraat hersteld door het gebouw op te schuiven en de parkeerplaatsen anders in te richten. Zo is er meer ruimte voor groen.

De werkzaamheden zijn gestart

De Rabobank die aan het Museumplein in Veendam was gevestigd, is inmiddels gesloopt en maakt plaatst voor het project De Draverij. De werkzaamheden zijn in volle gang, dit houdt in dat u niet meer hoeft te wachten tot er genoeg kopers zijn, want die zijn er! Er zijn nog diverse appartementen beschikbaar. Haak nu nog aan en uw bouwwensen kunnen tijdens de bouw nog mee worden genomen.

 

Overdracht
Status Beschikbaar
Prijs €325.000
Aantal woningen 36
Indeling
Woonoppervlakte 80 tot 92 m²
Aantal kamers
Perceel

Kenmerken

– Koopsom vanaf € 325.000,- vrij op naam;
– Woonoppervlakte vanaf 83 m2;
– Standaard 2 slaapkamers;
– Koopsom is inclusief sanitair en tegelwerk van Villeroy en Boch;
– Individuele berging in de kelder;
– Eigen parkeerplaats;
– Het appartement heeft minstens energielabel A++!;
– Het appartement is voorzien van vloerverwarming;
– Alle buitenkozijnen, en -deuren worden uitgevoerd in kunststof kozijnen.

 

Locatie

Kavelkaart

Voortang

Heeft u interesse?

Plan vrijblijvend een nieuwbouwgesprek

Plan nieuwbouwgespek

Nieuwbouwgesprek plannen

Wilt u meer informatie? Als u onderstaand formulier invult nemen wij contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Brochure aanvragen