Onze samenwerkingpartners

Nieuwbouwmakelaar

Onze nieuwbouwmakelaars zijn betrokken gedurende het hele project. Omdat u de woning nog niet kan bezichtigen is een volledige presentatie met uitgebreide informatie over het project van groot belang. Onze makelaars kunnen u dan ook alles vertellen en laten zien over uw toekomstige woning, van uitgebreide plattegronden tot specifieke bouwmaterialen!

Direct contact

Nieuwbouwmarketing

Wilt u als projectontwikkelaar laten weten dat er een nieuw nieuwbouwproject aankomt? Onze samenwerkingspartner Vormmedia verzorgt succesvolle marketingcampagnes voor nieuwbouwprojecten. Door de inzet van het totale marketingpakket weten zij de beste kopers voor het nieuwbouwproject te bereiken. Vormmedia creëert complete nieuwbouwpresentaties voor ieder nieuwbouwproject.

Lees verder

Nieuwbouwhypotheek

Een hypotheek voor een nieuwbouwwoning zit net even anders in elkaar dan een gewone hypotheek. Bovendien is het goed om op de hoogte te zijn van de regels, voorwaarden en voordelen van een nieuwbouwhypotheek. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om extra te lenen bij een energiezuinige woning. Graag leggen wij alles uit in een vrijblijvend gesprek. Alvast meer weten over hypotheken én nieuwbouw? Lees verder!

Lees verder

Nieuwbouwgesprek plannen