Uw droomwoning laten bouwen?

Daarvoor kunt u terecht bij de nieuwbouwmakelaars van Alders Makelaars. Onze makelaars begeleiden u vanaf de eerste informatie tot aan de oplevering van de woning. In het noorden van Nederland bieden wij diverse nieuwbouwprojecten aan, van starterswoningen tot royale vrije kavels.

Bekijk alle projecten

Uw nieuwbouwmakelaar

Onze nieuwbouwmakelaars zijn betrokken gedurende het hele project. Omdat u de woning nog niet kan bezichtigen is een volledige presentatie met uitgebreide informatie over het project van groot belang. Onze makelaars kunnen u dan ook alles vertellen en laten zien over uw toekomstige woning, van uitgebreide plattegronden tot specifieke bouwmaterialen!

Uniek: Nieuwbouwhypotheek

Een hypotheek voor een nieuwbouwwoning zit net even anders in elkaar dan een gewone hypotheek. Bovendien is het goed om op de hoogte te zijn van de regels, voorwaarden en voordelen van een nieuwbouwhypotheek. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om extra te lenen bij een energiezuinige woning. Graag leggen wij alles uit in een vrijblijvend gesprek. Alvast meer weten over hypotheken én nieuwbouw? Lees verder!

Nieuwbouwmarketing

Wilt u als projectontwikkelaar laten weten dat er een nieuw nieuwbouwproject aankomt? Onze samenwerkingspartner Vormmedia verzorgt succesvolle marketingcampagnes voor nieuwbouwprojecten. Door de inzet van het totale marketingpakket weten zij de beste kopers voor het nieuwbouwproject te bereiken. Vormmedia creëert complete nieuwbouwpresentaties voor ieder nieuwbouwproject.

Inschrijven voor nieuwbouw

 

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze actuele nieuwbouwprojecten? Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen bij u in de buurt? Schrijf u dan nu in! Op zoek naar een nieuwbouwwoning in een specifieke regio of speciale woonwensen, laat het ons weten in het opmerkingenveld.

Inschrijven als nieuwbouw zoeker

Wat is de waarde van uw woning?

Klik op de button om te starten met de aanvraag voor een gratis waardebepaling. Na uw aanvraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op om een geheel vrijblijvend gesprek in te plannen.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling

Liever zelf contact met ons opnemen?
(050) 800 2000