Ons nieuwbouwteam staat voor u klaar

Ons enthousiaste nieuwbouwteam houdt zich dagelijks bezig met de verkoop en aankoop van nieuwbouwprojecten. Daarnaast adviseert het team ontwikkelaars over het inzetten van de juiste marktstrategie. Heb je een vraag aan één van onze nieuwbouwspecialisten? Neem gerust contact met ons op!

Ronald Vos

Ik houd mij al ruim twintig jaar bezig met de makelaardij en nieuwbouw maakt hier een belangrijk onderdeel van uit. In het voortraject adviseer ik de ontwikkelaar over onder andere het ontwerp, de locatie en de prijs. In samenspraak met de ontwikkelaar zetten we het project op een goede manier in de markt. Tijdens de verkoopfase voorzie ik potentiële kopers graag van advies, zodat zij een juiste beslissing kunnen nemen om de nieuwbouwwoning te kopen.

Linda Mooi

Als u zich tot Alders Makelaars wendt voor een eventuele nieuwbouwwoning krijgt u als eerste met mij contact. Binnen het Nieuwbouwteam fungeer ik als eerste aanspreekpunt. Ik begeleid het gehele administratieve proces van A t/m Z. Voor al uw vragen kunt u contact met mij opnemen.

Mariska Scholte

Binnen het nieuwbouwteam vervul ik de rol als marketingspecialist: van adviseren tot aan het opmaken van de diverse off- en online campagnes. De marketing voor nieuwbouwprojecten vraagt om specifieke kennis en creativiteit. De afdeling marketing speelt dan ook een verbindende rol tussen de diverse partijen.

Nieuwbouwmakelaar

Wij werken voor gemeenten, projectontwikkelaars en aannemers. Bent u op zoek naar een nieuwbouwmakelaar?
Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op