Muntendam: Natuurlijk mooi wonen!

Tussen het groen, grenzend aan Veendam en dichtbij de bruisende stad Groningen, vindt u dit prachtige nieuwbouwproject aan de Kerkstraat in Muntendam! Het is een gloednieuwe twee-onder-een-kapper met een klassieke uitstraling.

ketelstraat-11-Muntendam

Wonen aan de Kerkstraat

Aan de Kerkstraat kunt u heerlijk ontspannen wonen en toch heeft u alle voorzieningen binnen handbereik! Zo zijn er in de directe omgeving een basisschool en supermarkt te vinden. Daarnaast zijn er volop sportmogelijkheden; de sporthal en het voetbalveld liggen op een steenworp afstand. Op loopafstand bevindt zich de Heemtuin; een prachtig en uniek natuurgebied dat circa 50 hectare beslaat. Eenmaal goed naar uw zin, hoeft u hier dus nooit meer weg!

De woningen hebben elk een woonoppervlakte van circa 94m². Ze beschikken over een comfortabele woonkamer met open keuken. Het is vrij om na de oplevering een keuken te plaatsen, dit kan dus helemaal naar uw eigen smaak! Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop en twee slaapkamers van respectievelijk 10m² en 12m². Het sanitair wordt uitgevoerd in standaard wit, compleet met verchroomde kranen. De badkamer wordt voorzien van een wastafel, vrij hangend toilet en een douchegedeelte met thermostaatkraan. Daarnaast heeft u heeft de keuze om een heerlijk ligbad te laten plaatsen. De badkamer en het toilet worden afgewerkt met vloer- en wandtegels van 20×20 centimeter. Bij de bouw wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals kunststof kozijnen, HR++ beglazing en op de begane grond wordt comfortabele vloerverwarming aangebracht.

Kerkstraat-11-Muntendam

Muntendam

Muntendam is een dorp in de gemeente Menterwolde en heeft 4500 inwoners. Het dorp kent een zeer gunstige ligging; binnen 5 minuten bent u op de A7 en Groningen is binnen 15 minuten bereikbaar! Er bevinden zich diverse voorzieningen, zoals het centrum van Muntendam, scholen, speeltuin, sportvoorzieningen en openbaar vervoer zijn in de directe omgeving aanwezig.
Aan de ene kant de rust van de woonwijk en de andere kant het plezier van de bruisende stad dichtbij. Een ideale combinatie dus!