Niesoordlaan 0 ong

9681 CV Midwolda.

€ 99.500 k.k.

Niesoordlaan 0ong, MIDWOLDA Niesoordlaan 0ong, MIDWOLDA Niesoordlaan 0ong, MIDWOLDA Niesoordlaan 0ong, MIDWOLDA Niesoordlaan 0ong, MIDWOLDA Niesoordlaan 0ong, MIDWOLDA Niesoordlaan 0ong, MIDWOLDA Niesoordlaan 0ong, MIDWOLDA Niesoordlaan 0ong, MIDWOLDA Niesoordlaan 0ong, MIDWOLDA Niesoordlaan 0ong, MIDWOLDA
Bouwjaar
Aantal kamers
Perceel 2020
Woonoppervlakte

Omschrijving

Creëer uw eigen stukje woongeluk! Deze kavel van 2020m² is gelegen in een prachtig groen gebied, net naast de rand van het Oldambtmeer. Hier vindt u ongerepte natuur en de rust en ruimte om u heen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De kavel is gelegen aan het einde van de Niesoordlaan in Midwolda. Wanneer u het dorp binnenrijdt, wordt u direct verrast met indrukwekkende boerderijen en een gezellige dorpse sfeer. U treft in Midwolda een buurtsupermarkt, sportvoorzieningen en er is zelfs de mogelijkheid om heerlijke warme broodjes te halen bij de bakker. Voor een middagje winkelen of voor de wekelijkse boodschappen kunt u terecht in het naastgelegen Scheemda en Winschoten. In de nabije omgeving kunt u genieten van het water van het Oldambtmeer (Blauwestad) en kunt u heerlijk wandelen in het Midwolderbos. Daarnaast is het landgoed Ennemaborgh op steenworp afstand gelegen en tijdens een goede winter kunt u zelfs schaatsen op één van de grootste ijsbanen van het noorden!

add Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouw
Type woning: bouwgrond,
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Oppervlakte 2020 m2
Woonoppervlakte
Inhoud m3
Indeling
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Overig
addKlik hier voor de plaats op de kaart

Veelgestelde vragen

  • Ik wil een woning kopen, hoe ziet het proces eruit?

  • Wat zijn de voordelen van een bestaande woning?

  • Ik koop mijn eerste woning, waar moet ik beginnen?

  • Wat zijn de voordelen van een NVM-Makelaar?