Met deze tips is jouw bed perfect opgemaakt

Met deze tips is jouw bed perfect opgemaakt

Met deze tips is jouw bed perfect opgemaakt

Door: Alders | 11 september 2019 | Reacties (0)
Tags: Nieuws

Vandaag is het nationale maak-je-bed-op-dag! Komt jouw woning binnenkort in de verkoop en worden er foto’s gemaakt? Met een aantal simpele stappen geef jij jouw bed in een handomdraai een luxe uitstraling en staat hij perfect op de foto.  

Hotel kwaliteit beddengoed
Het begin is simpel. Investeer in het juiste beddengoed. Dit is niet alleen goed voor het oog, maar ook voor je nachtrust. Met volle donzen kussens en beddengoed van hoogwaardig materiaal, zoals linnen, creëer je een uitnodigende look. Kies niet voor een hoeslaken, maar ga voor een ouderwets witte katoenen laken. Een laken ligt strakker en kreukloos om je matras heen. Zorg er wel voor dat het laken groter is dan je matras, zodat je hem extra strak kunt instoppen. Kies ook de juiste maat dekbedhoes voor je dekbed. Wanneer er ruimte over blijft in de hoes staat dit rommeliger.

Een perfect opgemaakt bed in 5 stappen.
Begin met het instoppen van het laken en vervolgens het dekbed. Wil je een fluffy effect op bed creëren? Klopt dan je dekbed op zodat er wat lucht in komt. Vouw de bovenste rand van het dekbed strak om en stop deze stevig in langs de zijkant.  Zorg ervoor dat een stukje van het laken zichtbaar is voor een extra luxe effect.  Plaats vervolgens een sprei over het dekbed en stop deze ook strak in. Plaats een rolkussen tegen het hoofdbord aan, schud de hoofdkussens goed op en plaats deze tegen een rolkussen aan. Heb je geen rolkussen? Plaats dan de hoofdkussens tegen het hoofdbord aan en zet er nog wat kleinere kussens schuin tegenaan. Wil je veel kussens op bed? Wissel dan af met formaten, designs en kleuren. Kies de kleuren die passen bij de het dekbed en de rest van de slaapkamer. Schaf van elk formaat twee kussens aan en plaats de kussens van groot naar klein tegen het hoofdeinde.

Tip: Wil jij het bed helemaal tot in de puntjes opgemaakt hebben? Ga dan met het strijkijzer aan de slag. Het kost wat tijd, maar je resultaat mag er zeker wezen.

Nu is jouw bed helemaal klaar voor de komst van de fotograaf en kan je na de fotoafspraak vast heerlijk slapen in een schoon en prachtig opgemaakt bed.

Reacties zijn gesloten.