Makelaar Hoogezand

Hoogezand is een mooie en groene plaats gelegen in het mooie Groningse landschap. Hoogezand maakt onderdeel uit van de gemeente Midden-Groningen en ligt op een korte afstand van de stad Groningen.

Vanuit ons kantoor in Hoogezand helpen we u graag in de zoektocht naar een mooie woning in de gemeente Midden-Groningen, of zorgen we dat uw woning snel verkocht wordt aan onze vele woningzoekenden.

Contactgegevens
Hoofdstraat 12b
9601 EH Hoogezand
(0598) 631 313

Gemeente Midden-Groningen

De gemeente Midden-Groningen bestaat uit verschillende plaatsen, waarvan Hoogezand het grootste is. Als makelaar zijn wij daarnaast ook actief in Sappemeer, Kropswolde, Zuidbroek, Noordbroek, Kolham, Muntendam, Meeden, Siddeburen, Schildwolde, Slochteren, Froombosch, Westerbroek, Foxhol, Harkstede en alle ‘kleinere’ plaatsen hierom heen.

In Midden-Groningen zijn schitterende natuurgebieden zoals het Roegwold en het Zuidlaardermeer te vinden. Daarnaast biedt de gemeente veel mogelijkheden om de cultuur te beleven. De beste manier om de natuur in Midden-Groningen te ontdekken is fietsend of wandelend. Daarnaast kent de gemeente veel mogelijkheden om door het gebied te varen.

Gemeente Midden-Groningen

Team

Wanneer u langs komt op ons kantoor in Hoogezand, is er grote kans dat u één van de volgende medewerkers tegen komt.

Joran Tel


Joran Tel
Commercieel medewerker binnendienst

Nieuws uit de regio

Aanvullende leningen gemeente Midden-Groningen

De gemeente Midden-Groningen wil particuliere woningeigenaren helpen en biedt drie verschillende leningen aan. Wanneer u starter bent op de woningmarkt kunt u in aanmerking komen voor een starterslening. Voor mensen met een overwaarde op de woning is een verzilverlening interessant. Daarnaast bestaat er ook nog de stimuleringslening, voor mensen die hun woning toekomstbestendiger willen maken. Wilt u meer informatie over deze leningen?

Lees meer