Alders Groningen“Goede en snelle verkoop, ik ben zeer tevreden, door de verkoop van ons huis kunnen wij nu ons droomhuis verwezenlijken.” – Dhr Roelof

Alders Makelaars Groningen

Alders Makelaars is de nummer 1 makelaar van het noorden. In de afgelopen jaren heeft Alders Makelaars een sterke groei doorgemaakt en zijn we gegroeid naar vier kantoren. U kunt ons vinden in GroningenAssenVeendam en Hoogezand. Iedere dag zet ons gedreven team zich voor de volle 100% in voor onze klanten bij de koop of verkoop van hun woning.

Waar vindt u Alders Makelaars in Groningen?

Het makelaarskantoor in Groningen is centraal gelegen, vlakbij het Sontplein. Het moderne kantoor bevindt zich aan het Hout, nabij onder andere woonwinkels en het Damsterdiep.

Parkeren
Voor de deur van ons filiaal vindt u ruime parkeergelegenheid. Mocht dit terrein toch onverhoopt vol zijn, dan vindt u altijd extra parkeergelegenheid aan de overkant van de weg, bij de Leen Bakker en Media Markt.

Openbaar vervoer
Zowel bushaltes Sontplein als Griffeweg zijn vlakbij ons filiaal in Groningen gelegen. Van hieruit vindt u diverse buslijnen richting station Groningen, zoals lijn 5, 178 en 74. Ook Veendam is gemakkelijk te bereiken middels buslijn 171.

Onze medewerkers in Groningen

Rik Venhuizen

Directeur NVM-makelaar

phone (050) 800 2000
Stuur een e-mail

Patrick Blomsma

Makelaar (KRMT)

phone (050) 800 2000
Stuur een e-mail

Joran Tel

Makelaar (KRMT)

phone (050) 800 2000
Stuur een e-mail

Rianne Pathuis

Frontoffice medewerker

phone (050) 800 2000
Stuur een e-mail