Makelaar Groningen

Groningen is de hoofdstad van de provincie. Door de kanalen en de prachtige gebouwen is het een hele sfeervolle stad. Alles is in de buurt in Groningen! Er is altijd genoeg te doen, te zien en te beleven.

Vanuit ons kantoor in Groningen helpen wij u graag in de zoektocht naar een mooie woning in de gemeente Groningen, of zorgen we dat uw woning snel verkocht wordt aan onze vele woningzoekenden. In stad en ommelaand!

Contactgegevens
Het Hout 65
9723 LB Groningen
(050) 800 2000

Gemeente Groningen

De gemeente Groningen bestaat uit verschillende plaatsen, waarvan Groningen de grootste kern is. Als makelaar zijn wij daarnaast ook actief in Garmerwolde, Haren, Hoogkerk, Meerstad, Glimmen, Noordlaren, Ten boer, Sint-Annen en nog vele andere dorpen hier om heen.

Het grote voordeel van alle dorpen in de gemeente Groningen is dat er een combinatie van de rust en ruimte op het platteland en het vertier van de stad is te vinden. Rondom de stad Groningen zijn verschillende prachtige landschappen te vinden, zoals de Hoornseplas, Kardinge, Reitdiep of de Onlanden. In de stad vinden jaarlijks vele evenementen plaats.

Gemeente Groningen

Team

Wanneer u langs komt op ons kantoor in Groningen, is er grote kans dat u één van de volgende medewerkers tegen komt.

Gerard Dijk


Gerard Dijk
Hypotheekadviseur

Joran Tel


Joran Tel
Commercieel medewerker binnendienst

Nieuws uit de regio