Alders Assen

Maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.30 uur
Zaterdag 9:00 – 17:30 uur“Het is zeer prettig werken met het Team van Alders Makelaars. Je wordt zo snel en zo goed mogelijk geholpen. Waar nodig bellen ze je snel (terug). Ik zal Alders makelaars aan iedereen aanbevelen.” – Mevr. Woldering

Alders Makelaars Assen

Alders Makelaars is de nummer 1 makelaar van het noorden. In de afgelopen jaren heeft Alders Makelaars een sterke groei doorgemaakt en zijn we gegroeid naar vier kantoren. U kunt ons vinden in GroningenAssenVeendam en Hoogezand. Iedere dag zet ons gedreven team zich voor de volle 100% in voor onze klanten bij de koop of verkoop van hun woning.

Waar vindt u Alders Makelaars in Assen?

De vestiging van Alders Makelaars in Assen is niet te missen; u vindt ons onder de Abel Tasmantoren. Bovendien is De Abel Tasmantoren recentelijk verbouwd tot een modern appartementencomplex. De Abel Tasmantoren is gelegen op een unieke locatie. De Toren van Abel is namelijk gelegen vlakbij het centrum van Assen. Daarnaast is ook het NS station op loopafstand gelegen.

Parkeren

Parkeren bij ons kantoor in Assen is geen enkel probleem. Aangezien er ruime parkeergelegenheid is op het omliggende parkeerterrein de Veemarkt.

Openbaar vervoer

Het NS treinstation van Assen is op loopafstand gelegen van ons kantoor. Daarnaast zijn er diverse buslijnen die naar het station van Assen rijden vanuit onder andere de stad Groningen.

Onze medewerkers in Assen

Julius Vonk

Makelaar (KRMT)

phone (0592) 708000
Stuur een e-mail

Lieke Mulder

Officemanager

phone (0592) 708000
Stuur een e-mail

Jetske Talens

Backoffice medewerker

phone (0592) 708000
Stuur een e-mail

Andrea Horlings

Frontoffice medewerker

phone (0592) 708000
Stuur een e-mail