Start van de lenteactie met de Alders Drive Through

Start van de lenteactie met de Alders Drive Through

Start van de lenteactie met de Alders Drive Through

Door: Alders | 12 mei 2020 | Reacties (0)
Tags: Nieuws

Terwijl de temperaturen stijgen wordt er bij Alders Makelaars druk gewerkt aan de lancering van de jubileum-lentecampagne. Deze stond natuurlijk gepland voor de start van de lente, maar is vanwege de coronacrisis even uitgesteld. Gelukkig is aanstaande zaterdag de feestelijke opening van deze actie vol met stapelkorting. Dit vieren we met een heerlijke Alders Drive-Through op zaterdag 16 mei van 13:30 tot 15:30 uur, waar u gratis kunt genieten van een heerlijk steekijsje en u kunt kennismaken met Alders Makelaars. Komt u ook?

Alders Drive-Through
Op zaterdag 16 mei staan tussen 13:30 en 15:30 uur de medewerkers van Alders Makelaars, volledig corona-proof, klaar om u te voorzien van een heerlijk steekijsje. Deze worden uitgedeeld voor het kantoor van Alders Makelaars aan het Beneden Oosterdiep 59 in Veendam. Via een speciale Alders Drive-Through voor auto’s, trapt u samen met ons de lenteactie af en kunt u genieten van een steekijsje en leert u Alders Makelaars kennen.

Lenteactie
Omdat Alders Makelaars dit jaar 25 jaar bestaat, vieren wij ons jubileum met een lenteactie waarbij uw stapelkorting kan oplopen tot wel 25%! Met de lentezon in de tuin, de goede woningmarkt en de lage rentestand is dit hét perfecte moment om uw woning te verkopen. Wilt u inspelen op deze gunstige verkoopperiode en geheel ontzorgt uw woning verkopen én uw nieuwe droomwoning aankopen met korting? Maak dan gebruik van onze stapelkorting. U ontvangt 10% korting bij het in de verkoop zetten van uw woning, wanneer u de woning verkoopt en een nieuwe woning aankoopt ontvangt u 15% korting. U ontvangt maar liefst 25% korting bij het in de verkoop zetten van uw woning, de aankoop van uw nieuwe woning én het aanvragen van uw hypotheek. Deze jubileum lenteactie loopt nog tot 1 juli, dus neem snel contact met ons op.

Voordelen voor u als verkoper
Voor u als verkoper biedt dit dus een aantal mooie voordelen. Deze voordelen zetten we graag nog even voor u op een rijtje. De lentezon zorgt nu voor de optimale en aantrekkelijke presentatie van uw woning, u verkoopt uw woning in een goede woningmarkt, heeft een zeer lage hypotheekrente en alle zaken rondom uw woning worden onder één dak geregeld. En dat alles met een stapelkorting tot maar liefst 25%. Wilt u meer weten over onze lenteactie? Neem dan contact met ons op via www.alders.nl/actie.

Reacties zijn gesloten.