Landelijk en gezellig wonen: Binnenkijken bij Zuidwending 57 in Veendam.

Landelijk en gezellig wonen: Binnenkijken bij Zuidwending 57 in Veendam.

Landelijk en gezellig wonen: Binnenkijken bij Zuidwending 57 in Veendam.

Door: Alders | 27 oktober 2020 | Reacties (0)
Tags: Nieuws

Op zoek naar een instapklare vrijstaande woning omgeven door ruimte? Dan hebben wij goed nieuws: de woning aan de Zuidwending 57 in Veendam staat vanaf nu te koop!

Na ruim 20 jaar gewoond te hebben op deze prachtige plek hebben de bewoners besloten dat het tijd is voor de volgende stap! En misschien kunt u uw droom wel gaan verwezenlijken in deze prachtige woning? Lees hieronder wat deze woning zo’n fijne plek maakt om te wonen!

Vrijwel alles is aangepakt!

De woning is keurig onderhouden en op veel plekken gemoderniseerd. Zo is de bovenverdieping geïsoleerd, er zijn twee spanten vervangen, de woonkeuken is uitgebouwd (en geïsoleerd), er zijn twee dakkappelen geplaatst, de badkamer en de meterkast zijn compleet vernieuwd.. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar laten we snel verder kijken naar de mooiste plekjes van deze woning!

Riante garage.

Een heel groot pluspunt, en stiekem ook de plek die misschien wel het meest gemist gaat worden aan deze woning, is de riante vrijstaande stenen garage. De garage is circa 50 m2 en is voorzien van een zolder, verwarming, elektrisch bedienbare deur, krachtstroom en een toilet. Kortom, deze garage is perfect voor hobby’s die om iets meer ruimte vragen!

De woonkamer, een heerlijke plek in huis.

Op de begane grond zijn diverse muren weggehaald, op deze manier is een fijne open en lichte ruimte gecreëerd. De garage is een groot pluspunt voor de huidige bewoners, maar de favoriete plek is toch wel echt de woonkamer. Heerlijk tot rust komen op de bank voor de televisie.

Goed vertoeven in de tuin

Maar niet alleen in huis kun je heerlijk zitten, ook buiten onder de overkapping kun je elk seizoen genieten van de royale tuin. De tuin is het verlengde van het huis en hier kun je goed genieten van de rust en ruimte die de woning biedt.

Genieten van de vrijheid

De woning wordt straks niet alleen door de bewoners gemist, maar ook de hond Lizzy gaat het huis zeker missen. De huidige bewoners lopen regelmatig een mooi rondje tegenover het huis. Vaak sluiten de buren en de buurhondjes hier gezellig bij aan. Dit zijn zeker momenten die gemist gaan worden door de bewoners. Maar wiet weet geniet jij straks wel heerlijk van de vrijheid die deze woning te bieden heeft? Wilt u deze woning komen bekijken? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging.

Reacties zijn gesloten.